Информация

Име

Д-р Атанас Гълъбов

Град

Бургас/София

Специализация

Алергии, Брак и партньорски отношения, Взаимоотношения, Лекар, Сериозни заболявания, Травма и ПТСР, Трудно забременяване, Фобии и страхове, Практик по ПМ (Пренареждане на матрицата)

Професионално ниво

ПМ практик (Пренареждане на матрицата)

Биография

Д-р Атанас Гълъбов – специалист по хомеопатия и сертифициран терапевт по ТЕС (Техника за емоционална свобода) и Пренареждане на матрицата с ТЕС.
Завършил е медицина в гр. София. Участва в организирането на първия курс по класическа хомеопатия в България и превеждането и издаването на няколко книги за този метод и холистичния терапевтичен подход. Преминава индивидуално обучение в клиниката на известния белгийски хомеопат д-р Алфонс Гьойкенс и има атестация, която отговаря на стандартите на Европейския комитет по хомеопатия.
Автор е на книгите: „Първа помощ с хомеопатия за всички“, „Терапевтичен наръчник по хомеопатия“, „Световната конспирация срещу здравето“ и „Окована свобода – технология на глобалния контрол“.
Последените години работи много уселино с Пренареждане на матрицата с ТЕС с много добри резултати по всевъзможни житейски проблеми.
Преглежда в гр. Бургас и гр. София.
0898544676
http://www.biomedica-consult.com, https://www.youtube.com/channel/UCnhDMdob6CLVYQg4-GhTUEQ