Полезни връзки

Полезни връзки

EFT International

ASSOCIATION FOR THE ADVANCEMENT OF MERIDIAN ENERGY TECHNIQUES

 Асоциация за напредък на техниките базирани на меридианна енергия

Уебсайтът на EFT International (до 2018 г. AAMET International) е източник на информация както за професионалисти, така и за широката аудитория.

Съдържа уеб-регистър на сертифицирани практици и преподаватели по ТЕС от цял свят, както и предстоящите сертификационни обучения.Сайтът предлага множество статии за успешното приложение на ТЕС, както и информация за провежданите научни изследвания в областта на енергийната психология.


Полезни връзкиACEP International

ASSOCIATION FOR COMPREHENSIVE ENERGY PSYCHOLOGY

Асоциацията за всестранна енергийна психология обединява над 1200 сертифицирани практици по енергийна психология основно от САЩ (76%), както и от целия свят. Уебсайтът предлага богата информация за всичко в областта на енергийната психология, включително научни изследвания, предстоящи обучения, сертифицирани практици и придобиване на членство, както и множество безплатни ресурси.


Полезни връзкиMatrix Reimprinting

Информационен портал за Пренареждане на Матрицата с ТЕС

Уебсайтът съдържа богата информация за всичко свързано с Пренареждане на Матрицата: публикации, книги, предстоящи обучения и семинари, сертифицирани практици, DVD-та и видео-клипове с демонстрации на Пренареждане на Матрицата и интервюта със създателя на метода.


Полезни връзкиИрена Рельовска-Бартън

Основател и председател на БАРЕП

Най-дългогодишният практик и преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България, единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг, член на EFT International от 2009 г. Въвежда Пренареждане на Матрицата, метод от енергийната психология, комбиниращ ТЕС с медитацията и кани създателят му ТЕС Мастър Карл Досън за първите обучения по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (2014 г.). Повече от 10 години популяризира енергийната психология в медиите, чрез демонстрации на живо и чрез видеа. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.


Полезни връзкиД-р Мариета Желева

Енергийна психология и медицина

Сайтът на д-р Мариета Желева, медикът-пионер в енергийната психология и медицина, съдържа подробна информация за психо-соматичните симптоми (вегетативни дистонии), при които не е налице обективно-доказано заболяване на орган, но пациентът осезаемо изпитва субективно оплакване. Съдържа още свидетелства от пациенти и описания на излекувани случаи с методи на енергийната психология и медицина, за които традиционната медицина е била безсилна.


Полезни връзкиОрлин Баев

психотерапевт

Знания, дипломи, личен опит и успешно справяне с лекуваните проблематики, десетки години учене, доживотно учене, още житейски опит, анализ, методи, техники, структура, практика през призмата на личната зрялост, десетки психотерапевтични школи, дълбочина, висота, хумор, парадокс, фокусиране, висока мотивация, емпатия и още много сърцата емпатия, обич към човека и вяра в потенциала му, предизвикване, промяна на мислене, възприятие, перспектива, поведение, синхрон, водене, психотеатър, работа навън, работа навътре… Всичко това и още хиляди пъти по толкова е нужно, за да лекуваш душите на хората. Но, нищо не е достатъчно, ако не обичаш човека пред теб и не го прегърнеш със силата и виделината си – от сърце в сърце, от душа в душа, от дух в дух!

Блогът на Орлин Баев


Полезни връзкиИНСТИТУТ ПО ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

Знаем, че все по – голям брой хора, напредвайки по еволюционната си пътека търсят нови методи, практики и школи, но не всички имат възможността да пътуват по света, за да се докоснат до тях. Затова ИНСТИТУТА ПО ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ предоставя тази възможност със серията от сертификационни програми за следдипломна квалификация, водени от световно признати учители. Те са насочени както към всеки стъпил на пътя на личностната трансформация, така и към хората от  помагащите професии, които търсят пътища да усъвършенствате уменията си и да разширят инструментариума си, за да помагат по-успешно.


Полезни връзкиEFT UNIVERSE

Информационен портал за ТЕС, наследил информационната база за ТЕС от Гари Крейг преди пенсионирането му. Тук са архивирани множеството свидетелски писма, адресирани до Гари, за ефективността на ТЕС по области на приложение.

Уебсайтът е наследил уеб-регистъра на ТЕС-практиците, придобили академичните сертификати на Гари Крейг чрез неговата сертификационна програма, въвеждаща стандарти и високи изисквания в прилагането на ТЕС.


Полезни връзкиЕМОЗДРАВЕ – ТЕХНИКА ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

ФОРУМЪТ НА ИВАН ПЕТЪРНИШКИ

Емоздраве и най-големият форум на български език, посветен на ТЕС. Създаден и поддържан от 2006 г. насам от автора на първата книга на български език, посветена на ТЕС Иван Петърнишки.

Форумът съдържа богата теоретична и практическа информация за използването и прилагането на ТЕС и други техники от областта на енергийната психология. Особенно ценни са отговорите на конкретни въпроси от широката аудитория при трудности, срещани в самостоятелно прилагане на ТЕС.


Полезни връзкиСъздателката на Пренареждане на Матрицата на раждането

Шарън Кинг, създателка и директор на Ново магическо начало и автор на “Излекувайте раждането си, излекувайте живота си” работи в областта на емоционалното здраве от 19 години.