Известните личности използват ТЕС

Известните личности използват ТЕС

Британската херцогиня Камила Паркър и съпруга на принц Чарлз, признава, че има страх от летене. В биографията си тя пише, че е използвала именно Техниките за емоционална свобода (ТЕС) за справяне с този страх. Ето и статия в британска медия, отразяваща тази новина.Британската херцогиня Камила Паркър и съпруга на принц Чарлз, признава, че има страх от летене. В биографията си тя пише, че е използвала именно Техниките за емоционална свобода (ТЕС) за справяне с този страх. Ето и статия в британска медия, отразяваща тази новина.

Известният британски актьор Ръсел Бранд, който участва в поредица от холивудски продукции, наскоро направи видео интервю с американския експерт по ТЕС Ник Ортнър. Двамата говориха за това как ТЕС се използва при безпокойство, за освобождаване от физически болки и за по-добро психично здраве. Цялото видео можете да гледате тук.

Голям почитател на техниките е певецът, актьор и телевизионна личност Майкъл Бол, който абсолютно обожава ТЕС! Ето какво каза той на живо в сутрешния блок на BBC: „Терапията с потупване е абсолютно брилянтна. Стивън Гейтли от Boyzone ми каза за нея. Това е само едно малко потупване, което фокусира ума далеч от онази вълна от паника и адреналин, който се изстрелва в тялото ви. “ Вижте видеото.

Американската актриса и водещ Упи Голдбърг използва TFT (Терапия на мисловното поле), за да преодолее страха си от летене.

Британският милиардер Ричард Брансън включи потупването като част от програмата на курса „Летене без страх“Гледайте как Упи потупва в самолет.

Актрисата във филмите за Бонд, Наоми Харис използва ТЕС, за да преодолее тревожността си от актьорската игра. Майката на Наоми е бивша сценаристка и сега практикува ТЕС. Цялото интервю с Наоми за британска медия.

Още през 2008 г. стана ясно, че певицата Лили Алън използва ТЕС, за да преодолее проблемите си с теглото. Тя използваше техниката, за да се справи с копнежа си за шоколад, сладки и мазни храни. Тя призна, че е била скептична в началото, но е установила, че това наистина помага. Оригиналнта статия вижте тук.

През 2016 г. певецът Ник Хейуърд бе интервюиран по радиото BBC2 от Клеър Болдинг, където той обсъди духовното си пробуждане и как използва ТЕС и потупването, за да помогне за справянето със стреса.

Актрисата Линдзи Вагнер, която стана известна с ролята си на „The Bionic Woman“, е преподавател по ТЕС и провежда семинари и обучения. Подкрепя американската организация „The Tapping Solution“.

ТЕС отива на олимпиадата!

Преподавателят по ТЕС Кари Ман, която беше обучена от ТЕС-мастър Карл Досън направи видео със сесия с олимпийската спортистка Аби Ойепитан, която използва ТЕС, за да помогне за болката в рамото си през Олимпийските игри 2012 в Лондон. Вижте видеото.

През 2016 г., на Олимпийските игри, които се провеждаха в Рио, видяхме как камерата улови състезателя от Гранада, Бралон Таплин да потупва преди да завърши мъжкия спринт на 400 метра.

Олимпийският спортист Девън Алън също е забелязан да използва ТЕС преди състезанието си на 110 метра с препятствия.

Мотивационните лидери използват ТЕС

Известните личности използват ТЕС

Лидерите в мотивацията и трансформацията са открили бързината и действието на ТЕС потупването и го използват по време на техните семинари като най-бързо действаща, лесна и ефективна техника за трансформация на големи групи хора

Вижте видеото с Джак Канфийлд за ТЕС, емоциите и подсъзнанието.

Пол Маккена – британски мотиватор, ТВ-звезда, хипнотерапевт и бест-селъров автор на мотивационни книги – използват потупването по време на семинарите си и във видеата си.

Ник Ортнър от The Tapping Solution научава ТЕС от световно-известният мотивационен лектор Тони Робинс – гледайте видеото, в което Тони препоръчва енергийната психология.

Копирането е забранено.