Осъществяване на дългоочаквана бременност

Осъществяване на дългоочаквана бременност

Cлед разрешаване на проблем със завист!

Забележка: Тази статия е предназначена за хора, които имат познания по ТЕС. Консултирайте се с Вашия лекуващ лекар при медицински проблеми.

Здравейте,
Много жени срещат трудности при забременяване и малко от тях осъзнават, че е възможно емоционална причина да стои зад този проблем. Ако ТЕС се прилагаше в клиниките по стерилитет предполагам, че успешните случаи щяха да бъдат многократно повече. Настоящата статия е написана в този дух и би трябвало да е интересна за много хора. Тя е написана анонимно по причини, обяснени в статията.
Прегръдки, Гари Крейг

От анонимен автор

Скъпи Гари,
Преди два месеца имах невероятен случай с ТЕС, който бих искал да споделя с теб. Тъй като случаят е много личен, свързан с дъщеря ми и аз познавам много хора ще бъда щастлива, ако използваш статията ми, но моля те, не споменавай името ми.
През всичките години, през които ежедневно използвам ТЕС, бях предупреждавана много пъти, че не е подходящо да я използвам с близки роднини, с които съм емоционално свързана. Много членове на семейството ми във всеки случай говорят с пренебрежение за моите занимания с ТЕС като „Смешното нещо на мама“.
Миналата година дъщеря ми, която беше омъжена от някоко години, помисли че беше време да увеличат семейството. Тъкмо като започна опитите за това, моят зет беше диагностициран с рак на тестисите – което отложи техните усилия почти до края на годината.
След това те започнаха да опитват отново, но без успех. Когато се свързах с хора, които имаха опит с този проблем, те ме насочиха да търся като емоционална първопричина чувството на вина най-вече за това, че са използвани контрацептиви в продължение на години, както и по-сложния случай, ако е имало и предходно прекъсване на бременност. Аз не бях сигурна, че ще мога да помогна на дъщеря ми, така че подходих много внимателно. Тя се чувстваше отчаяна след няколко месеца опити да забременее и ми разреши да работя с нея.
Изобщо не бях подготвена за това, което се случи. Както очаквах тя се притесняваше дали изобщо може да забременее, тъй като зет ми се лекуваше от рак. Ето защо първо се занимахме с този проблем преди да търся чувство на вина.
В нейния случай обаче нямаше такава. За сметка на това имаше огромна завист. Тя завиждаше на всяка бременна жена, включително на снаха ми. Докато потупвахме се насочихме изцяло към една жена, която тя срещаше всяка сутрин в плувния басейн и която беше в последните месеци на бременността. Тя дори не познаваше тази жена и никога не беше говорила с нея – но я мразеше в пълния смисъл на думата с цялата страст, на която беше способна. Омразата й беше толкова силна, че я наблюдавала как плува и водела разговор с нея в главата си. Докато не започнахме да прилагаме ТЕС дъщеря ми не осъзнаваше нищо от това.
След сесия от почти три часа, ние потупахме върху цялата омраза към тази бедна, нещастна жена и физиологията на дъщеря ми се промени. Тя беше видимо успокоена и започна да се усмихва.
Тогава аз я насочих напред във времето, до следващата сутрин и я накарах да си представи, че плува в басейна и вижда тази жена отново. Тя веднага каза: „Тя е доста сладка и изглежда доволна. Колко хубаво!“ Омразата и огорчението бяха изчезнали –както и тези чувства към някоко от нейните бременни приятелки. На следващата сутрин тя отиде да плува, видя жената отново и й се усмихна. Тя също се чувстваше много различно спрямо себе си.
Щастливият финал на тази история е, че две седмици по-късно тя забременя и очакваме бебето да се появи в края на тази година.
Аз научих наистина много от тази сесия, включително:
Възможно е да се работи с близки роднини, ако те се решат да опитат (въпреки скептичното си отношение). Единствено степента на увереност на терапевта може да бъде пречка.
Много важно е да НЯМАШ предварителни очаквания по отношение на проблема, а да бъдеш подготвен буквално за всичко.
Когато си стигнал до корена на проблем, ТЕС работи лесно и без усилия.

Имат ли край чудесата с ТЕС??
Прегръдки

Източник: Бюлетинът на Гари Крейг, създател на ТЕС

Копирането е забранено.