Сертификационно обучение

БАРЕП провежда сертификационните обучения съвместно с EFTMR Academy.

Сертификационно обучениеEFTMR Academy е британската академия по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основана е от ТЕС – Мастър и създател на Пренареждане на Матрицата, Карл Досън. На уебсайта на академията може да намерите списък със сертифицираните преподаватели по ТЕС и Пренареждане на Матрицата от цял свят.

Сертифицирани преподаватели за България към БАРЕП са:

Матрица на успеха

Ирена Рельовска-Бартън 
сетифициран мастър-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата

Сертификационно обучение
Сертификационно обучение

Гергана Радович
сертифициран преподавател по ТЕС

Сертификационно обучение

БАРЕП провежда присъствени сертификационни обучения по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и други сертификационни обучения в сътрудничество и по програмата на британската EFTMR Academy. В основата на тази програма е задължителен материал на най-голямата международна професионална организация по ТЕС EFT International. Изисква се лично присъствие, включени са лекции, демонстрации, групови и практики по двойки под надзор на преподавател.

В момента има изобилие от информация за ТЕС, включително и за техники, които само се наричат, но не представляват ТЕС. Липсата на професионални стандарти в преподаването на техниките от енергийната психология в България затруднява както търсещите обучение, така и клиентите, търсещи ТЕС-сеанси.

Ето защо главен фокус в дейността на БАРЕП е поставянето на високи изисквания към обучението на техниките от областта на енергийната психология – чрез стандартизирането на учебните програми, създаване на условия за придобиване на практика под надзор на опитен практик на обучаващите се и превръщането на професионалното усъвършенстване в непрекъснат процес.

Кои са ползите от въвеждането на високи изисквания към обучителния процес:

  • Това е показател за стремеж към професионална висота
  • Създава предпоставка за усвояване на най-добри практики
  • Демонстрира ангажираност към непрекъснато усвояване на новости и усъвършенстване в професията
  • Предоставя много по-широки възможности за професионална реализация

 

ОТЗИВИ ЗА СЕМИНАРИТЕ ПО ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА
С КАРЛ ДОСЪН

д-р Йоанна Йорданова, хомеопат

Признавам, че останах изненадана от семинарите по ТЕС и Пренареждане на Матрицата с Карл Досън. От години познавам техниките от книги и видео-клипове в мрежата, прилагала съм ТЕС с успех върху себе си. Дори преди курса се чудех какво повече мога да науча на тези семинари.

Обучението обаче при преподавател с богат опит, с умение да представи методите по един достъпен начин и най-вече практиката под наблюдението на Карл, ми дадоха увереност, че мога да постигна същия резултат като него с моите пациенти.

В енергийната психология, както и при хомеопатията ние търсим „корена на проблема“, емоционалната първопричина за проявяващото се физическо неразположение или болест. По време на практиката на семинара се убедих с каква лекота методът Пренареждане на Матрицата „припомня“ конкретното събитие и елиминира енергията на травмата. Но може би най-важното достойнство на този метод е възможността на подсъзнателно ниво да се замени негативното убеждение възникнало в резултат на травмата с ново, положително.

Марияна Младенова, психолог

Семинарът беше страхотен, а Карл Досън е невероятен професионалист. За мен беше истинско удоволствие и много приятно преживяване да бъда с всички вас през тези невероятни 8 дни. Благодаря ти, Ирена за прекрасната организация на семинарите и за това, че покани Карл Досън в България.

д-р Нина Еленкова

Благодаря на Съществуването, на списание „Осем“, на Ирена и на всичко и всички, които ме доведоха до решението да посетя семинара на Карл Досън! Това беше невероятно преживяване, едно пътуване, сливане с Вселената … аз още не намирам дори думите. Мисля, че е най-земния, естествен, логичен, лесен начин да се докоснем до невидимото, до нас самите, да се лекуваме и да помагаме на хората. То е като “ бърза връзка“, щрак и си там. И е прекрасно. Освобождаващо и пречистващо. Аз го почувствах, всички го почувстваха. Благодаря отново и на всички, които бяха на този семинар и споделиха това помежду ни! Карл Досън и Ирена Рельовска са проводници на доброто на този свят! Прегръщам тях и цялата група с много обич!

Богиня Попова

Организацията беше отлична, учителят – на световно ниво, атмосферата – предразполагаща към разширяване и същевременно непринудена и приятелска, даже атмосферните условия бяха с нас… Беше полезно, беше и приятно. Още веднъж благодаря за усилията, които си положила и за заразителния ентусиазъм. А също и за нежността, която сякаш струи от теб.