Home Може ли с ТЕС да освободим физическа болка?
Може ли с ТЕС да освободим физическа болка?

Може ли с ТЕС да освободим физическа болка?

Карл Досън бил на почивка в Тайланд и посетил мануален терапевт за болките в гърба си. Те били толкова сериозни, че дори не можел да рита топка със сина си. Лекарите открили, че имал дискова херния и не се очертавала добра прогноза за него.

Тайландският терапевт не само работил върху гърба на Карл, но и му показал ТЕС  Карл бил толкова скептичен, че само дето не отърчал до стаята си да вземе рентгеновите снимки на гръбнака си, за да му ги покаже. „Имам физически проблем, не емоционален!“ настоявал той.

ТЕС обаче оказали такова въздействие върху Карл, че той станал практик, а впоследствие и ТЕС-мастър, един от 28-те в света, които специализирали при Гари Крейг, създателят на техниките. Дори след време развил свой метод, базиран на ТЕС и медитация, наречен Пренареждане на Матрицата.

  • Може ли ТЕС да ви помогне за остра болка след травма?
  • Може ли ТЕС да ви помогне за хронични болки, които не се повлияват от нищо?
  • Как да използваме ТЕС за физическа болка?
  • Ще потупваме с ТЕС за физическа болка

Това са темите на предстоящия безплатен уебинар с ТЕС практика на Facebook-страницата на БАРЕП и Coaching Real.

15-ти юни от 20 ч. с водещ Ирена Бартън

Внимание!

Този уебинар е безплатен, ще се проведе от 20 ч. на ФБ страниците на БАРЕП и и Coaching Real.

Очакваме ви!

Дата

15.06.2022
Expired!

Време

20:00 - 21:00
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.