Излекувай раждането си, излекувай живота си

Излекувай раждането си, излекувай живота си“Излекувай раждането си, излекувай живота си” разсейва мита, че бебетата не са осъзнати същества. Тази забележителна книга разкрива как много от нашите убеждения се създават в утробата или при раждането: убеждения, които управляват живота ни по-късно.

“Излекувай раждането си, излекувай живота си” предлага практически решения за трансформиране на периода на бременноста и раждането, базирани на методите от енергийната психология.
Книгата е за:

  • всеки, който е преживял травматично раждане;
  • всеки родител, който е бил под стрес по време на бременността и раждането;
  • за бъдещите майките, които искат да са сигурни, че няма да пренесат своите собствени родилни травми наследващото поколение;
  • за терапевти от всички области, които искат да помагат на хората да достигнат до подсъзнателните спомени за процеса на раждането им и да ги трансформират.

Независимо дали сте преживели травматично раждане, когато сте дошли на този свят, дали вече сте раждали и е било тежко или очаквате да родите и искате да се уверите, че ще мине възможно най-гладко, това, което ще намерите на тези страници, ще ви помогне да изчистите всички подсъзнателни блокажи, които носите, за да имате свободно и лесно раждане и да пренаредите както вашето минало, така и бъдещо раждане.

Въпреки начина, по който идваме на този свят, или дори именно заради него, ние се превръщаме в магическите хора, които сме. Всеки един от нас има своя история на раждането, живота и смъртта. Сега е времето да разкажем и да променим тези истории.
Шарън Кинг

Създател на метода Пренареждане на Матрицата на раждането и автор на „Излекувай раждането си, излекувай живота си”

Това е важна книга и отличен метод, който помага на хората да достигнат и да излекуват обикновено неосъзнатите и най-ранни причини за много от дълготрайните си емоционални и физически проблеми.
Филис Клаус
Съавтор на „Свързването”, „Книга за дулата”, „Вашето невероятно новородено” и „Когато преживелите насилие родят”

Брус Липтън, професор от Станфорд и клетъчен биолог, доказа как нашите убеждения, както и средата, в която сме отгледани, влияе на нашата биология.
Виждал съм забележителни резултати от работата с Пренареждане на Матрицата на раждането.
Карл Досън
Създател на метода „Пренареждане на Матрицата“.

Не съм сигурна дали Шарън е написала книга или е започнала революция в холистичното раждане!
Беки Уолш
Автор на „Вие знаете“

За автора:
Шарън Кинг е създател на Пренареждане на Матрицата на раждането, революционен протокол, който ни позволява да пренапишем своето раждане. Много експерти по света споделят схващането, че начинът, по който идваме на този свят, влияе на нашето емоционално и физическо здраве на много нива.
Шарън показва, че като пренапишем нашето раждане с този мощен инструмент, можем да повлияем на благополучието си по много начини.
Помогнала е на хиляди хора по целия свят да пренапишат своето раждане, което е довело до забележителен ефект върху техния живот в настоящето. Безброй жени освобождават своите родови травми, разбират връзката между своето собствено емоционално здраве и това на техните бебета; излекуват себе си и децата си. Шарън работи с бременни жени, за да имат енергизиращо, естествено раждане и с родители, чийто деца са преживели родова травма.
Също така е обучила много терапевти, които да помагат на другите да трансформират своето преживяване в утробата и самото раждане. Пренареждане на Матрицата на раждането е техника, която се използва във всички точки на земното кълбо с много положителни резултати.