Здравето изисква препрограмиране на възприятията за стрес

 

На 8-ми октомври Председателят на Българската асоциация за развитие на енергийната психология, Ирена Рельовска-Бартън беше  гостUntitled в предаването "Духът на здравето" по БиТВ.

Броени дни след като г-жа Бартън и д-р Неделя Щонова се върнаха от Втора световна конференция по Пренареждане на Матрицата в Бирмингам, Великобритания, те  цитираха научни доклади, според които биологията на тялото се ръководи от интерпретацията на околната среда и генерира хормонална среда, която води до здраве или болест. Добрата новина е, че чрез промяна на интерпретацията на сигнала към клетките, в това число чрез методите на енергийната психология, индивидът може да препрограмирам възприята и дълбоко-вкоренените убеждения.

В предаването беше показано първото интервю на д-р Брус Липтън за българска медия.Той е световно-известен учен-изследовател на стволовите клетки и автор на бестселъра „Биология на убежденията“, лауреат на наградата за мир Гоа 2009. Още през 60-те години д-р Липтън започва да клонира клетки и открива, че не ДНК, а сигналът от околната среда контролира поведението на клетките.

В предаването ще видите вдъхновяващата лична история за изцеление от рак на Мери Луелън (Mary Llewellyn), ТЕС Мастър и основател на британската асоциация за развитие на енергийната психология ААМЕТ.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org