Photo EPsmВ интервю за сп. "Мениджър" Управителят на БАРЕП Ирена Рельовска-Бартън разказа как енергийната психология дава бързи и нестандартни решения чрез стимулиране на латералното мислене. Тя сподели още, че: "Мисията на БАРЕП е да навакса изоставането ни спрямо англоезичния свят в популяризиране на енергийните методи сред медици, психолози и други помагащи професии, които да ги направят част от практиките си.

Нужно е също да запознаем бизнеса и работещите хора какви проблеми могат да решат и как да подобрят качеството си на живот. Но най-главната ни задача е развитието на местни специалисти - чрез въвеждането на правила при преподаването, сертифицирането, приемане на кодекс за етично поведение и непрекъснатото обновяване на знанията. Съвкупността от всичко това дава гаранция за качеството на професионалната услуга, която ние, енергийните психолози, предоставяме."

Пълният текст на интервюто

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org