Мистични преживявания и кундалини – практическа трансформация с ТЕС
Окт 27

Мистични преживявания и кундалини – практическа...

Това е трансформиращ семинар, в който правим ТЕС-практика, стигаща до подсъзнанието.

 

Това е трансформиращ семинар, в който правим ТЕС-практика, стигаща до подсъзнанието.

 • Мистични преживявания и кундалини – практическа трансформация

  Какво свързва:

  • моменти на безмерен екстаз и блаженство
  • тъмна нощ на душата (като депресия),
  • спомени от минали животи,
  • развиване на психически способности (интуиция),
  • усещане за движение на енергия по гръбначния стълб,
  • близки до смъртта преживявания,
  • контакт с духовни същества?

  Отговорът е раздвижване на енергията кундалини.

  Това е историята на И., която оцелява след самолетна катастрофа в ледени води.

  „Казах си „О, боже, падаме!“ и ме заля силен страх и паника. Вътрешно извиках „Господи, помощ! Умирам!“ и също толкова бързо ме обхвана дълбоко спокойствие.

  Чух вътрешен глас да ме успокоява, а в ума ми се въртяха цитати от Библията, които не знаех, че знам. Думите проникнаха чак в душата ми и ме изпълни такова умиротворение и любов, че знаех, че съм в присъствието на Бог. Нямаше от какво да се страхувам, смъртта не ме плашеше. Почувствах се обгърната и защитена от Бог.“

  След падането в ледената вода тя напуска тялото си, докато идва помощ. През месеца, докато се възстановява тялото й, тя още живо помни блажените чувства от инцидента и огромната любов на Висшата сила. Когато се опитала да сподели преживяното, са й казали, че е халюцинирала заради ниските температури.

  А това е случката на К. от тийнейджърските години, за която тя никога не разказала на близките си и приятели си:

  „Бях излязла на разходка в гората през есента. В един момент пред мен се разкри изключителна гледка с ярко оранжеви, алени и златни хълмове под надвисналото тъмно небе. Дъхът ми спря от красотата и възкликнах: Благодаря ти, Господи!

  И тогава забелязах как цветовете станаха още по ярки, направо греещи и от очите ми потекоха сълзи от благоговение пред тази красота. Усетих как буквално се разтапям и сливам с всичко около мен. Почувствах се свързана и изпълнена с любовта на цялата Вселена! Нямах представа колко време съм стояла закована от тази гледка.

  Макар че бяха ме възпитавали да се страхувам от Господ, някак си знаех с цялото си същество, че Той ни обича всички и винаги.“

  Имате ли и вие такива или подобни случки?

  Стигали ли сте до дълбокия екстаз на единението с Всичко-което-Е?

  Или до спонтанно припомняне на минали прераждания?

  Ако разпознавате себе си или имате силен интерес към мистичното, елате на практическия семинар на Ирена Бартън.


  На него ще научите:

  • какво са мистични преживявания и защо за тях рядко се говори

  • видовете необикновени преживявания

  • симптоми в тялото, на емоционално и умствено ниво

  • известни личности с мистични преживявания

  • техники и средства, които ги предизвикват

  • положителни и отрицателни ефекти (например развиването на екстрасензорни способности може да е свързано с неприятни изживявания)

  • как да се справяме с предизвикателствата на отрицателните ефекти (свръхсетивност, травми от минали животи и т.н.)

  • признаци на здравословна духовна трансформация и как да знаем, че не изперкваме

  • дълбоки трансформиращи ТЕС-медитации


  Ирена Бартън има първото си мистично преживяване през 2009 г. по време на обучението си по Пренареждане на Матрицата, дълбока медитация с ТЕС (Техники за емоционална свобода), която може да се превърне в дълбок транс с ярки сцени, звуци, присъствие на светли същества или енергии, които се усещат като много истински. По това време тя има успешна банкова кариера, но преживяното я подтиква да тръгне по неутъпкания път на практикуващ ТЕС и ПМ в България.

  В последствие има още необикновени преживявания в дълбоката медитация на ПМ, отключва се амнезията й за миналите животи. Подобни преживявания се случват с нейните клиенти и ученици по време на сеанси и дори на живи демонстрации. Очевидно такива случаи вече не са рядкост в наши дни.

  Ирена разказва:
  „Някои от преживяванията по време на тези трансове бяха толкова разтърсващи, изпълнени с екстаз и неописуема любов, с осъзнавания отвъд границите на личността, но нямах представа, че това са мистични преживявания. Една йога-учителка ми намекна, че съм раздвижила енергията кундалини и едва тогава започнах да проучвам темата и да разбирам какво се случва – споделя Ирена. 

  –Веднъж провеждах демонстрация на живо на ПМ пред 25 души и приложих техниката върху доброволка. Тя преминаваше от сцена в сцена с придружаващата я силна емоция, но също и с лекота и ясното съзнание на случващото й се. Върна се в минал живот, от там мина в отвъдното, след което влезе в такова състояние на енергийно сливане с мирозданието, което е сравнително рядко, още по-малко по време на демонстрация! Тя стоеше в транс поне още 15 мин. в онова блажено състояние, докато отговаряше на въпросите на публиката след сесията, а от нея бълваше екстаз дори на тръгване!“

  Това е трансформиращ семинар, в който правим ТЕС-практика, стигаща до подсъзнанието. Ирена ще сподели примери от опита си и ще даде ценни насоки как да интерпретирате вашите необикновени преживявания при медитации. Но най-важното е, че ще има ТЕС медитации до Свещеното сърдечно пространство, там, където се свързваме с Мирозданието и знанието на душата.

  За кого е този семинар:

  • за хора с дълбок интерес към реалността отвъд 5-те сетива
  • за хора, които търсят достъп до вътрешната си мъдрост
  • ако имате епизоди на раздвижена кундалини (движение на енергия в тялото, необяснима топлина/студ, вътрешни звуци, вътрешна светлина)
  • ако усещате силен подтик за връзка с Източника
  • ако търсите насока как да стъпите на пътя си


  Кога: 27 октомври и 3 ноември (сряда) 2021 от 19.30 ч. до 21 ч.

  Къде: онлайн по Zoom

  Материална компенсация: 97 лв.

  Запишете се на тел: 02 427 3489  или на e-mail: office.barep@barep.org

 • Категория
  ТЕС семинар
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  он-лайн по Zoom
 • Включете администратори
  Анелия Петрова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org