Техники за Емоционална свобода – Курс за самопомощ!
Фев 01

Техники за Емоционална свобода – Курс за самопомощ!

Техники за Емоционална свобода – ниво 1. Курс за самопомощ!

 

Техники за Емоционална свобода – ниво 1. Курс за самопомощ!

 • ❤️ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – НИВО I

  КУРС ЗА САМОПОМОЩ

  Място: София, ул. Веслец 6

  Кога: 1 февруари 2020 г. от 9,30 ч. до 17,30 ч.

  ❤️ ПОДАРИ ЗНАНИЯ! ❤️

  Цена за участие:

  * за ранно записване до 24 януари 2020 г. - 150 лева

  * след 24 януари 2020 г. – 180 лева

  МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, след което ще получиш банкова сметка по която да преведете таксата. Резервирай твоето място с капаро от 50 лева. Отбелязването в събитието НЕ е достатъчна заявка за участие.

  ⚡️Защо ТЕС:

  Практикуващите Техниките за емоционална свобода наричат ТЕС психологическа акупресура.

  Той действа бързо и можете да го използвате по всяко време, навсякъде. Това отнема само 10-20 минути.

  ✅ Няма хапчета, които да се приемат.

  ✅ Потупването само с няколко пръста е толкова просто, че можете да се научите да го правите след няколко минути.

  ✅Потупването може да бъде направено навсякъде или по всяко време, когато се чувствате стресирани или тревожни - на бюрото, в колата или дори по време на бърза почивка в банята.

  ✅Това е изключително гъвкава техника, която лесно се персонализира за уникалната ви ситуация.

  ✅ Подобряването често е бързо. Дори постоянните проблеми понякога могат да бъдат изчистени само в няколко сесии с ТЕС.

  ✅ Нивата на успех са високи. Според основателя на ЕФТ Гари Крейг подслушването може да донесе пълно или частично облекчение в около 80% от случаите, а резултатът често е постоянен. Работата с сертифициран практикуващ ТЕС повишава успеха до 95%.

  ✅ Потупването няма известни странични ефекти.

  ✅ Потупването ви дава контрол над вашето психическо здраве.

  ✅ За разлика от терапията, медикаментите и дори природните добавки против тревожност и безпокойство, потупването не струва нищо.

  ⚡️За кого е подходящо това обучение в ТЕС ниво I:

  Това обучение е за всички, които се интересуват от иновативни съвременни методи за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

  ⚡️ Какво ще научите:

  Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Ако търсите начин да се освободите от здравословен или емоционален проблем, с който се борите отдавна и при който традиционните методи до момента не са дали желаните резултати, опитайте ТЕС. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

  Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС (техники на емоционална свобода) и чрез задълбочени, забавни, практически упражненияще ще придобиете уменията и увереността, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможността да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

  ⚡️Ползи от обучението:

  Теорията, която стои зад Техниките за емоционална свобода, е че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото и че прилагането на ТЕС може да възстанови баланса на тази система.

  Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото и чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се въздейства енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

  По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

  Ще имате възможността да преминете през свои изцеляващи и обогатяващи преживявания в защитена среда.

  ⚡️ И какво още?

  Ще научите какво представлява Пренареждане на матрицата. Как този терапевтичен метод от енергийната психология надгражда ТЕС и ни позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания по един нежен и щадящ начин. Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ (наричано още ЕХО) с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания от миналото. Кой от нас в даден момент от живота не е искал да може да се върне в миналото и да поправи някои неща или да промени своята реакция в дадена ситуация. С Пренареждане на матрицата можете да направите това, да разчистите проблемите си и да подобрите качеството си на живот.

  >> Какво казват световноизвестни авторитети за ТЕС:

  д-р Брус Липтън, клетъчен биолог: Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си е чрез техниките на Енергийната психология.

  д-р Дийпак Чопра: ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

  Д-р Норм Шийли, Президент на Институт за здравето „Холос“: Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.

  Луиз Хей: Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само "да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

  Джак Канфийлд, автор на световния бестселър „Пилешка супа за душата“: ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години

  Уважавани терапевти като д-р Менис Юсри (автор и водещ на семинари за личностна трансформация Към същността) и мотивационни преподаватели като Джак Канфийлд я прилагат в техните семинари като най-бързодействаща за освобождаване от редица негативни състояния.

  ? Програма на Курс по ТЕС за самопомощ :

  1 февруари 2020г.

  10.00-11.30 ч. Запознаване с Техниките за Емоционална свобода /ТЕС/ - очаквани резултати и цели. История на меридианното потупване и ТЕС. Откривателското твърдение на Гари Крейг. Научни изследвания за ефективността на ТЕС. Области на приложение.

  11.30 - 11.45 ч. Кафе пауза

  11.45 - 13.00 ч. Основна рецепта в ТЕС, психологическо преобръщане, аспекти в ТЕС. Техника на ограниченото дишане – лекция и демонстрация.

  13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

  14.00 - 15.30 ч. Как създаваме специфични установки. Промяна на възприятието. Тестване на резултатите от приложението. Да достигнем до „Корена на проблема“. Как проследяваме аспектите на промяна. Техника „Преследване на болката“

  15.30 - 15.45 ч. Кафе пауза

  16.00 - 17.30 ч. Въведение в „Разкажете историята“ и „Техниката на филма“ за работа с травматични събития. Демонстрация.. Въпроси и отговори.

  Водещ:

  Бойка Боянова

  Консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2 сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън-единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.

  Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

  Посланник на Пренареждане на Матрицата в България!

  Ако търсите промяна, но не знаете как, това е вашето място! Ще научите, как да използвате методите на енергийната психология за да постигнете повече баланс, спокойствие и лекота в живота си! Променяйки себе си към по добро, променяте живота и на много други хора около вас.

  Място: София, ул. Веслец 6

  Кога: 1 февруари 2020 г.

  Цена за участие:

  * за ранно записване до 24 януари 2020 г. - 150 лева

  * след 24 януари 2020 г. – 180 лева

  МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, след което ще получиш банкова сметка за превеждане на таксата. Резервирай твоето място с капаро от 50 лева.

  ?Какво е включено в цената:

  - печатни материали за работа с ТЕС;

  - кафе, чай, вода през по време на почивките;

  - практически упражнения, в които ще получите помощ и насоки за да придобиете умения да прилагате за себе си един уникален метод за самопомощ.

  - семинар на ниво ТЕС ниво 1 ще усъвършенства вашите умения за практика и ще стигнете до различни лични осъзнавания и ще постигнете промяна на някои ваши убеждения по един вдъхновяващ и забавен начин.


 • Категория
  ТЕС семинар
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Веслец 6
 • Включете администратори
  Бойка Боянова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org