Сертификационно обучение по Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън
Фев 27

Сертификационно обучение по Пренареждане на Матрицата с...

 

Зарежда картата...
 • От 27 февруари до 1 март 2020 година в СОФИЯ, България

  4-дневно сертификационно обучение

  по ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТАс Карл Доусън - създател на техниката


  Съжаляваме, записванията за 4-дневното Сертификационно Обучение по Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън в София са затворени. Целият капацитет на залата е запълнен. 

  Моля оставете във формата ТУК вашето име и имейл, за да влезете в списъка с резервите или да научите първи кога ще се има следващо обучение.

  ~~~~~~

  Пренареждане на Матрицата представлява форма на дълбока водена медитация, по време на която се прилага ТЕС върху минало "Аз", преживяващо травматичен момент. Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Промените чрез преживяване, които възникват по време на сесия с Пренареждане на Матрицата са дълбоки, ефективни, с траен (завинаги) ефект. Терапевтичната мощ на метода надминава постиженията с ТЕС и с лекота изцелява дълбоко стаени травми, които може и да не са били податливи на други методи, дори на ТЕС.

  "Когато получим някаква емоционална травма, ние я разбиваме на парченца. И това създава Ехо. Всичко което сме създали и почувствали през този ден, всяка емоция, чувство, мисъл, импулс на нервната система, усещане в тялото – всичко това се задържа и запечатва в ехото. Не го задържаме в ума си, нито в тялото, всичко се отпечатва върху ехото. Знаете, че спомените не се пазят в тялото, а в енергийното поле. Това се потвърждава и от изследванията на едни от най-бележитите съвременни учени като д-р Брус Липтън и науката епигенетика.

  В ТЕС когато почукваш върху себе си, ти всъщност не го правиш със самия теб, ами без да съзнаваш, работиш със своето ехо. И така въпреки че почукваш върху физическото си тяло, всъщност оказваш влияние върху своето ехо. Изпитваш някакви чувства, страхове и физически болежки и на някакво ниво съзнаваш, че те са натрупани в ехото преживявания. Почуквайки върху физическото тяло чрез конвенционалния ТЕС, ти успяваш да изчистиш голяма част от тези наслагвания. Но не можеш да видиш цялата картина. Променил си чувствата, травмата е изчистена в някаква степен, но цялостната картина не се е променила, не си променил убежденията си. Това е и причината в много случаи проблемът да се връща. ТЕС е като филм – завежда ни до травмата и я изчиства, но споменът остава. Травмата е излекувана, но системата от убеждения, спомените са още там и с тях предстои още много работа. Те се пазят в енергийното поле, а ехото живее точно в това поле, или “матрицата” както аз я наричам. Работейки с по-дълбокия метод “Пренареждане на Матрицата”, наистина стигаме по-далече отколкото само с ТЕС, там пренареждаме цялата картина, променяме системата от убеждения, променяме спомена и постигаме пълно изцеление на травмата."

  Loading content, please wait.
 • Категория
  семинар Пренареждане на Матрицата
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org