ТЕС - сертификационно обучение 1 и 2 ниво - ВАРНА
Ное 22

ТЕС - сертификационно обучение 1 и 2 ниво - ВАРНА

 

Зарежда картата...
 • Омръзна ли ти да се бориш с твоите смразяващи страхове, емоционални травми, блокажи и саботиращи вярвания? Искаш ли да можеш да помагаш и на другите, да обогатиш и надградиш професионалния си терапевтичен инструментариум? Да постигнеш осезаема промяна? Вече наистина можем да изцеляваме травмите, не само да говорим за тях! Твоето ново решение е тук!

  Ново 3-дневно Сертификационно професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (Ниво 1 и 2), с което ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите 3 дни. Ще можеш да помагаш ефективно не само на себе си, но и хората с които работиш професионално: http://www.svoizbor.com/tes-new-page/

  Сертификационно професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – Ниво 1 и 2

  [НОВИ ДАТИ - ВАРНА]

  Къде: Варна, център Хармония, ул. Студентска 1А

  Дата: 22-23-24 Ноември

  Начало: 22 Ноември, 10:00ч.

  Край: 24 Ноември, 17:30ч.

  Практикуваш ли помагаща професия - терапевт, психолог, ментор, коуч, или друго? Искаш ли да имаш в арсенала си непоклатима, ефективна и водеща до бърза лична трансформация, методика? Научно основана, призната в цял свят, терапевтична методика с която постигаме истински резултати, а не просто говорим за травмите?

  Значи това обучение е за теб.

  Виж цялата информация и запази своето място от тук: http://www.svoizbor.com/tes-new-page/

  Сертификационно професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – Ниво 1 и 2

  Методологията “Техники за емоционална свобода” е създадена от инженера Гари Крейг през 1995г. след дългогодишни проучвания, научни изследвания и практически опит. Тази дълбока научна работа води до систематизирането на високоефективна и лесно приложима терапевтична система. Енергийната психология включва методи за психотерапия, НЛП, EMDR, коучинг и на други изцелителни подходи основани на традициите за лекуване на системата тяло-ум, датиращи от преди 5000 години. ЕП смесва био-енергийните основи на тези традиции с най-добрата съвременна психологическа практика, като през последните 35 години допълнително е била потвърдена от клиничен опит с милиони клиенти от цял свят и е подкрепена от научни изследвания в множество университети.

  Стотици специалисти – медици, психолози, терапевти в световен мащаб, практикуващи ТЕС и нейната по-дълбока разновидност – Пренареждане на Матрицата, твърдят: “сред вербалните терапии, които ползваме от години, няма толкова бързоефективен и мощно трансформиращ метод, който да постига такива ярки трансформации”. Методите на ЕП се съчетават брилянтно с всички познати терапевтични методики и дават изумителен, неочаквано бърз резултат.

  ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, ирационални страхове, алергии, тревожни и компулсивни разстройства, постравматично разстройство, безсъние, пристрастявания към храни, алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания. Изследвания показват, че ТЕС е надеждно средство за справяне с фобии в рамките дори на една сесия и ползите се запазват във времето. Клинични изследвания показват, че след шест сесии 86% от ветераните с клинични нива на симптомите на ПТСР преминават в извънклинични норми и задържат тези нива. Ефикасността на ТЕС при автоимунни заболявания и болка също е проследена и доказана в няколко изследвания. Ползите при терапевтиране на стресови събития и спомени, при големи травми, загуби, преживяно насилие и силеш шок, са доказани от научните изследвания и практиката.

  Освен силно тревожни симптоми, заболявания и особено големи травми, с ТЕС могат да се повлияят успешно редица негативни поведенчески проблеми, нежелано и саботиращо поведение, конфликтни взаимоотношения, вътрешни кофликти, ниска самооценка и представяне. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си. Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум. Качеството на живота се повишава неимоверно.

  ЗА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:http://www.svoizbor.com/tes-new-page/

  За какво помагат ТЕС и Пренареждане на Матрицата?

  Доказани в практиката и редица изследвания, положителни резултати – частично и цялостно освобождаване при следните случаи (и не само) :

  - нервност, тревожност,

  - страхове и фобии,

  - депресивни състояния,

  - панически атаки,

  - ниско самочувствие,

  - несигурност,

  - ирационални страхове, фобии,

  - проблемни взаимоотношения,

  - самосаботиращо поведение,

  - липса на мотивация,

  - пристрастявания към храна, вещества, цигари, алкохол,

  - мъка, загуби и травмиращи случки,

  - всякакви ограничаващи вярвания,

  - хронични болки и болести

  ТЕС е върховно средство не само за освобождаване на всичко онова което не искаме в живота си, а и за разгръщане на заложеният творчески потенциал.

  Тес 1 и 2 ниво е необходимата първа стъпка, за да се добие право за участие в сертификационен курс по Пренареждане на Матрицата с ТЕС", който ще се води в София през 2020г., лично от създателя на метода Карл Доусън.

  Къде в света е признато?

  Може би ще е по-лесно да кажем къде не е. Навсякъде в цивилизования свят. Повече от 30 години водещи специалисти, терапевти, медици прилагат ТЕС в индивидуални и групови практики. ТЕС стават все по-достъпни, разбираемо и лесно приложими не само от световните величия в спорт, политика, бизнес и шобизнес. ТЕС са нежни, разбираеми и лесни за прилагане от всеки!

  Някои от световно известните имена, постигнали успехи чрез ТЕС:

  - Упи Голдбърг многократно споделя в ефира на ABC за успешното справяне със страх от летене чрез ТЕС

  - Херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс, споделя в биографията си как е използвала ТЕС за фобия от летен със самолет

  - Британските поп-звезди Лили Алън (за отслабване и пристрастяването й към шоколад), и Майкъл Бол – за паник атаки и нервност преди изява. 

  - На олимпиадата в Рио спортисти са снимани как се потупват преди изявата си – Девън Алън (110 м с препятствия, Бралон Таплин 400 м спринт)

  - В САЩ бейзболисти и голф играчи използват ТЕС за добри спортни постижения от повече от десетилетия

  - д-р Брус Липтън, клетъчен биолог, казва: “Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология”

  - д-р Дийпак Чопра: световноизвестният лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги: “ТЕС дава огромни възможности за изцеление.” 

  - Луиз Хей, световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света: “Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”

  - Джак Канфийлд, един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“: “ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години”

  - Тони Робинс – световноизвестният мотивационен автор и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване, чиито съвети следват както най-популярните и успешни политици, хора на бизнеса и на шоубизнеса, така и милиони “обикновени” хора по света.

  - Пол Маккена – британски мотавационно гуру, ТВ-звезда терапевт, хипнотерапевт и бест-селъров автор на мотивационни книги. И той, както Джак Канфуйлд, използва ТЕС по време на семинарите си като най-бързо действаща, лесна и ефективна техника за трансформация на големи групи хора.

  - Говори се също, че Мадона използва редовно ТЕС

  - Професор Тони Стюарт говори за ТЕС по BBC 

  ЗА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:http://www.svoizbor.com/tes-new-page/

  ПРЕПОДАВАТЕЛ: Мартина Иванова e дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт. Дипломиран майстор-практик в енергийната психология, сертифициран преподавател по ТЕС и посланик на Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата -EFTMRAcademy на ТЕС-мастър Карл Доусън. и Българска асоциация по енергийна психология (БАРЕП). Ученик на един от 29-те уникални ТЕС-мастъри в света – Карл Доусън

  Loading content, please wait.
 • Категория
  ТЕС семинар ниво 1 и 2
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  Варна
 • Включете администратори
  Мартина Иванова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org