За любовта към себе си
Юли 13

За любовта към себе си

Практика с енергийна психология в подкрепящите енергии на Старгейт. Водещ Мая Сидерова.

 

Практика с енергийна психология в подкрепящите енергии на Старгейт. Водещ Мая Сидерова.

Зарежда картата...
 • Помислете за някоя част на тялото си. За ханша, корема, гърдите, гърба, кръста, лицето… Изберете някоя част. Най-добре някоя, която мислите, че не харесвате. Насочете хубаво вниманието си натам и се запитайте какво изпитвате към тази част. Изпитвате ли любов? Онази любов, когато си влюбен, когато има някой много специален човек до теб.


  Ако отговорът Ви е "Да, изпитвам любов", това е прекрасно.


  Ако отговорът Ви е "Не, не изпитвам любов", това е възможно. В този случай - искате ли да изпитвате любов и към нея (тази част)? Искате ли да се освободите от това, което ви кара да няма любов – осъждане, вина, срам, гняв… ?


  Сигурно знаете, че любовта не става насила? Тя идва спонтанно, даже и неочаквано, когато срамът, вината и т.н. отстъпят, когато ги няма.


  А знаете ли, че те отстъпват и се стопяват на практиките с енергийна психология в подкрепящите енергии на Старгейт?


  Ей така – потупваш си със „Срам ме е, мразя си корема, срам ме е, мразя си корема“ и по някое време спира да те е срам, спираш да го мразиш и: „О! Какво е това – мога да го обичам! За първи път в живота си усещам, че мога да си обичам корема!“


  Заповядайте на тази практика. Да погледнем честно към себе си. Да си дадем сметка какво изпитваме. И, ако то не е любов, да го променим.


  В практиката ще работим с техники от енергийната психология, потопени в подкрепящите енергии на Старгейт.


  ДАТА, ЧАС, МЯСТО, ЦЕНА, ЗАПИСВАНЕ:


  13.07.2019 г.


  15:00 ч. – 18:00 ч.


  30 лв.


  Арт Йога Студио Янтра


  Само със записване на 0888-958-665 или maya_ps@abv.bg


  За водещата:


  Мая Сидерова се среща с енергийната психология през 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да следва себе си и да консултира други хора. Сертифицира се в ТЕС (техника за емоционална свобода) 1 и 2 ниво; Пренареждане на матрицата с ТЕС; ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация; Bodytalk Access; Старгейт фасилитатор 1 и 2 ниво; хипноза; хипнотрерапия и метода Силва. Учила при Иван Петърнишки и Алексей Бъчев. Интересува се от различни подходи за по-добър живот и ги комбинира.

 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  София
 • Включете администратори
  Мая Сидерова - Зона Либерта

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org