Да преодолеем страха от неизвестното с Техниките за емоционална свобода!
Мар 12

Да преодолеем страха от неизвестното с Техниките за...

Практически семинар с ТЕС! Да преодолеем страха от неизвестното с Техниките за емоционална свобода!

 

Практически семинар с ТЕС! Да преодолеем страха от неизвестното с Техниките за емоционална...

 • 12.03.2019г. от 18.30ч. до 20.00ч.

  гр. София, ул. Веслец 6

  Практически семинар с ТЕС!

  Да преодолеем страха от неизвестното с Техниките за емоционална свобода!

  Много често приравняваме неизвестното с опастността. Мислим, че смисълът на живота ни е да имаме сигурност и винаги да знаем накъде са се запътили.

  Цял живот слушаме послания за сигурност. Те започват в семейството и се подкрепят от учителите. Детето се научава да избягва експериментирането и бива насърчавано да избягва неизвестността. „Внимавай да не се загубиш. Бъди с хора, които са ти лика-прилика. Ако има нещо необичайно, стой далеч от него”.

  Позвалявате ли си да действате спонтанно или се придържате към това, което се очаква от вас. Можете ли спонтано да поемете пътищата, които не винаги водят към сигурността.

  Спомнете си моментите, в които сте действали живо и спонтанно, в които сте правили каквото пожелаете и с възторг сте очаквали тайнственото. Или сте от хората, който никога не са си го позволявали и винаги са предпочитали „сигурното”.

  Думата „сигурност” може да се отнася до външните гаранции, до притежания като пари, къщи и лека кола, до крепости като служба или позиция в обществото. Има и друг вид сигурност обаче, която си струва да бъде постигната. Тя е вътрешната сигурност и вярата, че можете да се справите с всичко, което животът ви поднася.

  Елате, да потупаме заедно да разширим своите граници за да сбъдваме с повече смелост и лекота своите мечти!

  Представете си, колко малко щяхме да знаем за света и космоса, ако всички откриватели и изследователи се бяха поддали на страха си от неизвестното!

  На този практически семинар ще научите:

  - как да прилагате ТЕС за да преодолеете страха от неизвестното;

  - как да влизате в състояние на емоционален конфорт и хармония, да преодолеете страха от неизвестното и да го използвате с градивна цел;

  - как да се освободите от всяка неприятна емоция или физически дисконфорт;

  - как да станете господар на своите чувства и тяло.

  С ТЕС лесно ще стигнете до подсъзнанието, където са складирани заучени вярвания, блокиращи модели на поведение и всякакви други пречки, които сте попили, прихванали или наследили от раждането си до днес.

  Поемете риск за лична промяна – убедете се, че може да се справите с непознатото също толкова добре, колкото и с познатото.

  Водещ:

  Бойка Боянова

  Сертифициран практик по ТЕС и член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/. Консултант по Пренареждане на Матрицата с ТЕС и Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy. Провежда индивидуални консултации, групови практики, семинари и демонстрации с ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

   Цена 22 лв., плащане на място.

   Ако имате въпроси по темата или регистрацията можете да ги зададете тук:

  Бойка Боянова – bboyka@gmail.com  0887 511 122

  За да запазите своето място, попълнете формата за регистрация

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Веслец 6
 • Включете администратори
  Бойка Боянова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org