ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ЗАГУБАТА
Мар 16

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ЗАГУБАТА

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ЗАГУБАТА ИЛИ КАК ДА ПРЕМИНЕМ ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА НА СКРЪБТА И БОЛКАТА 16...

 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ЗАГУБАТА ИЛИ КАК ДА ПРЕМИНЕМ ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА НА СКРЪБТА И БОЛКАТА 16...

 • Практика с ТЕС и ПМ по една от най-емоционално натоварените теми – Загубата. Какви са етапите, през които преминава всяка една загуба, значението на загубата, как да признаем реалността на загубата, за да преминем отвъд отрицанието и съпротивата.

  „Нощта е тъмна и сърцето ми е изпълнено със страх – но ще взема лампата, ще отворя портите и ще я поздравя с добре дошла.“

  Да сте губили наскоро дом, работа, приятел, бизнес, среда, партньор, член на семейството Ви…?

  Без значение е причината, поради която се е случило, без значение дали сте го знаели предварително. Единствено от значение е как тази загуба влияе на Вас!

  Болката от загуба не може да се скрие, защото тя пропива цялата Ви същност и променя живота Ви безвъзвратно. Старите хора казват, че: „Времето лекува“, аз обаче смятам, че то само дава шанс, Вие сами да изберете кога да се изцелите.

  Има инструменти, с които да се издърпате от там по един лек и щадящ начин, и за сравнително кратко време. Потупвайки докато сте в Протокола за загуба от техниката Пренареждане на матрицата, позволявате на тялото да освободи силния заряд на негативните емоции като скръб, гняв, обида, безсилие и др. и едновременно с това да погледнете на ситуацията през различните гледни точки на другите участници (по Ваш избор), виждате висшия смисъл на случилото се, получавате ново разбиране за, и приемане на категорично „неприемливи“ случки, действия и поведения.

  Загубата категорично отнема нещо от нас, но дали може и да ни даде нещо? Може ли да ни научи на нещо, с което да израснем като личности?

  Да. Загубата ни учи да не се привързваме. Загубата ни учи, че ние не сме просто физическо тяло с душа. Загубата ни учи, че сме част от едно цяло и могъществото ни е безгранично. Загубата ни учи, че Духът е вечен. Загубата ни учи, че е по-добре да станем за смях, казвайки на някого, че го обичаме, отколкото да съжаляваме до края на живота си, че не сме го направили. Загубата ни учи как да бъдем силни, дори в безсилието си. Загубата ни учи на смирение. Загубата ни показва кои в действителност сме ние.

  Това, обаче е много труден процес. Труден, но не невъзможен! Да приемем живота такъв, какъвто е с всичките му предизвикателства, може да се случи само ако знаем каква е целта, само ако сме достатъчно съзнателни и будни.

  Със сигурност не Ви е нужно, да прекарате остатъка от живота си в болка от загуба! Можете да го превърнете в страст и вдъхновение, можете да го превърнете в състрадание и любов! Изборът и отговорността за това са Ваши!

  Другите за ТЕС и ПМ:

  „ТЕС е лесен и мощен процес, който може да окаже дълбоко влияние върху генната активност, здравето и поведението.“

  Д-р Брус Липтън, автор на „Биология на убежденията“

  „Оставете настрана скептицизма. Това наистина действа. Работил съм с ТЕС и с негова помощ постигнах страхотни резултати в личния си живот.“

  Д-р Уейн Дайър

  „Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85% от всички болести. Когато това стане, ТЕС ще бъде една от основните й техники за лечение, както тя вече е за мен.“

  Д-р Ерик Робинс

  „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само „да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС, за да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.“

  Луиз Хей

   „Този подход е брилянтен. Досега съм го използвала три пъти за себе си и е променил проблем, за който съм работила вероятно близо 30 години. Сега, мислейки за това, се усмихвам и сияя вътрешно.

  Има смисъл от всичко, което знам за енергията, съзнанието, квантовата физика, полето, новата биология, подличностите, разрешаването на травмите и причиняването на болестите.

  Това е огромен напредък за ТЕС и аз го препоръчвам на всички. Пренареждане на Матрицата е истински принос към новото парадигматично мислене в здравеопазването.“

  Д-р Джил Едуардс – автор на „Съзнателна медицина“

  Дата и час на провеждане: 16.03.2019 година (събота) от 10:30 до 16:30 часа

  Място: ул. Крум Попов - 5, кв. Лозенец, София, Evoenergy/Димитрина Кръстева,

  Цена за участие: 97 лева. За да запазите своето място е необходимо да внесете аванс от 30 лева до 11.03.2019.

  Данни за плащане:

  Банка: ОББ

   IBAN: BG10UBBS80021069798140

  BIC CODE: UBBBSBGSF

  Получател: ЕВОЕНЕРДЖИ ЕООД

  Основание за плащане: Практика с ТЕС /Загубата

  Регистрация на имейл: info@evoenergy.bg  или телефон: 0888 12 77 27.

  Цената включва:

  - ресурси, които драматично променят живота Ви към по-добро

  - практически упражнения

  - печатни материали за работа с ТЕС

  - кафе, чай, вода и леки закуски през кафе паузите

  За водещият:

  Димитрина Кръстева е с майсторски сертификат по ТЕС към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал ТЕС сред милиони хора по света. Използва различни техники от енергийната психология, медитации и енергийна медицина, работейки с различните измерения на духа.

  Има базирана практика в София, работи и виртуално с клиенти, провежда групови семинари, практики и демонстрации за всеки, който е вдъхновен да извърви пътя на живота си в радост и благоденствие.


 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, Лозенец, ул. Крум Попов - 5
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org