ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – НИВО 1
Мар 30

ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – НИВО 1

Техники за Емоционална Свобода – Ниво 1 Пренареждане на Матрицата с ТЕС – представяне 30 и 31 март 2019...

 

Техники за Емоционална Свобода – Ниво 1 Пренареждане на Матрицата с ТЕС – представяне 30 и 31...

Зарежда картата...
 • Обучението в ТЕС - Ниво 1 започва да се провежда в 2 дена, и е за Вас, ако сте готови да научите, как да използвате Техниките за самопомощ и няма да работите с клиенти. На него се преподават основите на ТЕС, науката зад Техниките, както и теория и много практически упражнения. Важна част от процеса по изучаването му, са демонстрациите и личния опит при усвояването им, затова те са включени в обучителния процес.

  Темите в обучението са следните (без да се ограничава до тях):

   Науката зад ТЕС и защо Гари Крейг нарича Техниките – изкуство

   Проучвания и научни доказателства за ефективността на ТЕС

   Ролята на аспектите и тяхната промяна

   Значение на специфичното

   Психологически обрати и вторични ползи

   Когнитивни промени в убежденията

   Как травматичните събития се отпечатват в мозъка

   Намиране на точните думи и фрази, които да използвате

   Как с ТЕС да управлявате ежедневния стрес

   Работа с физически симптоми и болка

   Филмова техника

  За Техники за емоционална свобода:

  Техники за Емоционална Свобода (Emotional Freedom Techniques или Tapping) е енергийна терапия от 21 век, разработена от завършилия в Станфорд Гари Крейг, който проявява интерес към личностното развитие.

  Гари Крейг открива, че стимулирането на основните меридиани посредством докосване на акупунктурни точки на главата и тялото с едновременното фокусиране върху конкретни въпроси, може да доведе до забележителни промени в енергийните модели на организма. Тази промяна на енергията води до значителна свобода от емоционални и физически симптоми и преобразува енергийните смущения – често ги елиминира изцяло. В някои случаи за броени минути.

  Ето какво споделя самият Гари Крейг: „Качеството на живот на личността е пряко свързано с емоционалното здраве. Емоционалното здраве е основата на самоувереността, а самоувереността е източникът на постиженията във всяко житейско поприще. Повечето хора приемат тази идея за даденост и от време на време четат книга или се записват на семинар. Аз обаче я приемам сериозно – много сериозно. Затова реших, че докато съм на тази земя, мога да я превърна в носещ радост опит за себе си и за другите. Така че в продължение на четиридесет години търсих да открия инструменти, които ще помогнат на хората в това отношение.

  Прочетох много книги (стотици) и похарчих хиляди долари за семинари и касети. Нахвърлях се върху всеки къс информация с настървеността на вестникарски репортер, търсещ своята сензация. Разговарях с психиатри, психолози и психотерапевти от всякакви школи, за да проверя какво работи. И ТЕС в крайна сметка е най-впечатляващият, най-плодоносният и най-ефективният от всички инструменти за личностно израстване, които открих. Тя е точно това, което се обещава в името й, и наистина освобождава от негативните емоции.“

  ТЕС са най-известните техники от енергийната психология. Те комбинират в себе си, достиженията на когнитивните терапии от западната медицинска наука с древното източно знание за тялото и фините енергии, които протичат в него. Това са енергиите, които се регистрират чрез правене на електро-кардиограма, електро-енцефалограма и др.

  Самите техники представляват стимулиране на 10-на добре установени акупунктурни точки по главата и тялото, докато се изпитва негативната емоция. При медицински изследвания е доказано, че това потупване изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията „борба-бягство“. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото.

  ТЕС може да се прилагат, както за настоящи, така и за минали критични ситуации, които са оставили отражение върху начина на мислене и възприятие за нас и света.

  ТЕС вече са достигнали до милиони хора от всеки континент на планетата, благодарение на невероятните си успехи. Освен, че ТЕС са високоефективен терапевтичен инструмент за ползване, те също са и лесен за научаване метод за самопомощ, който овладява и лекува живота ни.

  Мнения за ТЕС И Пренареждане на Матрицата:

  “ТЕС е най-мощната, нова техника за трансформация, появявала се от години. Изучаването й и ползите от нея, ще Ви предоставят най-бързия начин за справяне с физически и емоционални проблеми. Горещо я препоръчвам.“

  Джак Канфийлд, автор на „Пилешка супа за душата“

  „Вярвам, че ТЕС е едно от най-големите достижения в психологията и медицината през този век.“

  Д-р Доусън Чърч, автор на „Джин в гените ви: Епигенетичната медицина и новата биология на намеренията“ (www.YourGeniusGene.com)

  „Нищо друго не се доближава толкова близо до „магия“, колкото положителните резултати, които наблюдавам с очите си, използвайки ТЕС с хиляди мои пациенти, страдащи от физически заболявания или емоционални неразположения. ТЕС може да даде невероятен напредък в лечението Ви и да помогне в ежедневието Ви.“

  Д-р Джоузеф Меркола

  „ТЕС е лесен и мощен процес, който може да окаже дълбоко влияние върху генната активност, здравето и поведението.“

  Д-р Брус Липтън, автор на „Биология на убежденията“

  „Оставете настрана скептицизма. Това наистина действа. Работил съм с ТЕС и с негова помощ постигнах страхотни резултати в личния си живот.“

  Д-р Уейн Дайър

  „Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85% от всички болести. Когато това стане, ТЕС ще бъде една от основните й техники за лечение, както тя вече е за мен.“

  Д-р Ерик Робинс

  „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само „да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС, за да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.“

  Луиз Хей

   „Този подход е брилянтен. Досега съм го използвала три пъти за себе си и е променил проблем, за който съм работила вероятно близо 30 години. Сега, мислейки за това, се усмихвам и сияя вътрешно.

  Има смисъл от всичко, което знам за енергията, съзнанието, квантовата физика, полето, новата биология, подличностите, разрешаването на травмите и причиняването на болестите.

  Това е огромен напредък за ТЕС и аз го препоръчвам на всички. Пренареждане на Матрицата е истински принос към новото парадигматично мислене в здравеопазването.“

  Д-р Джил Едуардс – автор на „Съзнателна медицина“

  Дата и час на провеждане: Събота 30 и неделя 31 март от 10:00 до 16:30 часа

  Място: зала "Лозенец", ул. Бисер - 2, кв. Лозенец, София 

  Цена за участие: 210 лева. За да запазите своето място е необходим аванс от 35 лева. Разликата се доплаща до 5 дни преди датата на семинара.

  Данни за плащане:

  Банка: ОББ

   IBAN: BG10UBBS80021069798140

  BIC CODE: UBBBSBGSF

  Получател: ЕВОЕНЕРДЖИ ЕООД

  Основание за плащане: Семинар ТЕС ниво 1

  Записване на имейл: info@evoenergy.bg или телефон: 0888 12 77 27

  Цената включва:

  - Научавате невероятни умения за самопомощ, които обогатяват и променят живота Ви, и които се комбинират прекрасно с почти всички други терапии

  - Два дена за промяна на Вашите маладаптивни емоционални навици и убеждения

  - Практически упражнения

  - Печатни материали за работа с ТЕС

  - Кафе, чай и вода през кафе паузите

  За водещият:

  Димитрина Кръстева е с майсторски сертификат по ТЕС към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал ТЕС сред милиони хора по света. Използва различни техники от енергийната психология, медитации и енергийна медицина, работейки с различните измерения на духа.

  Има базирана практика в София, работи и виртуално с клиенти, провежда групови семинари, практики и демонстрации за всеки, който е вдъхновен да извърви пътя на живота си в радост и благополучие.


 • Категория
  ТЕС семинар
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, кв. Лозенец, ул. Бисер 2
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org