БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА МЕТОДА ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС
Мар 03

БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА МЕТОДА ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА...

Отворена среща с демонстрация на метода Пренареждане на матрицата с желаещ от аудиторията и...

 

Отворена среща с демонстрация на метода Пренареждане на матрицата с желаещ от аудиторията и...

Зарежда картата...
 • Пренареждане на Матрицата с ТЕС – демонстрация

  Дата на провеждане: неделя, 3 март 2019, начало 11:00 до 14:00 часа

  Място на провеждане – зала Лозенец, у. Бисер – 2

  Заявете участие и си гарантирайте място за Безплатната демонстрация на телефон: 0888 12 77 27


  Тази отворена демонстрация е за Вас, ако:

   искате да научите нов метод за подобряване на здравето Ви

   чували сте за ПМ и сега искате да подобрите познанията си

   правили сте ПМ и не Ви се е получило или пък сте останали възхитени

   имате много въпроси, свързани с ПМ

   искате да изпитате метода още сега

   следвате интуицията си

   …

  Какво представлява техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС?

  Създадена от ТЕС Мастър Карл Досън, Пренареждане на матрицата е иновативен и динамичен метод, надграждащ популярната вече техника за самопомощ ТЕС. Използва се ефективно за лечение на емоционални или физически проблеми, както и за проявяване на Вашите цели и мечти. Това е метод, който може да доведе до драматични промени в живота Ви към по-добро. Той третира вградени в подсъзнанието отрицателни модели, най-често още преди навършване на 6 годишна възраст. Тези модели ръководят живота ни и като възрастни, причинявайки физически и емоционални проблеми.

  Подобно на своите предшественици, Пренареждане на Матрицата също си служи с традиционната китайска система от меридиани, която се използва в акупунктурата от хиляди години. Еволюирала от ТЕС, тя обаче съдържа в себе си и някои основни разлики. Например при конвенционалния ТЕС потупването върху крайните точки се използва, за да се отнеме емоционалната интензивност от минал спомен. След което Вие вече можете да се връщате към най-травмиращите си спомени, без да изпитвате какъвто и да е емоционален дискомфорт. Това е изключително благотворно, защото негативните минали спомени поддържат тялото в състояние на стрес и могат да допринесат за различни заболявания. При Пренареждане на матрицата споменът се трансформира. Може да отидете в някакъв спомен, да кажете и да направите това, което желаете, да сте казали и направили, да внесете нови ресурси и да създадете променена картина на този спомен.

  В Пренареждане на матрицата използваме знанието, че тези негативни спомени се задържат като картини или холограми в полето около тялото ни. Докато ги трансформираме се настройваме към тях на подсъзнателно ниво и те въздействат на нашето здраве, благополучие и обаяние. Промяната на картините води, както до физическо, така и до емоционално изцеление и ни дава възможност да привлечем повече положителни преживявания в живота си. Процесът се ускорява, когато едновременно с това докосваме точките на меридианите по тялото.

  От съществено значение е да знаем, че този процес се различава от отричане на случилото се. От гледна точка на квантовата физика минало, настояще и бъдеще съществуват едновременно и ние имаме набор от възможности в тях, достатъчно е да се настроим на една по-находчива такава, докато освобождаваме травмата и стреса от нашето поле, ум и тяло, дължащи се на минали травматични събития в живота.

  Пренареждане на матрицата има различни протоколи за:

   Фобии

   Пристрастяване

   Промяна на взаимоотношения

   Алергии

   Основни убеждения

   Травми при раждане

   Скръб и загуба

   Минали животи

   Постигане на цели (работа в бъдещето)

   … и много други, вкл. подобряване на работата Ви със Закона за привличането

  Този великолепен метод подкрепя Вашата лична трансформация, помагайки Ви бързо да освободите травмите и да позволите на тялото си да излезе от състояние на стрес, за да може да се осъществи изцеление. Пренареждане на матрицата се съвместява прекрасно с други подобни модалности като лайф коучинг, хипнотерапия, психотерапия, телесноориентирана психотерапия, енергийна медицина и други.

  Мнение на Д-р Джил Едуардс – автор на „Съзнателна медицина“

  „Този подход е брилянтен. Досега съм го използвала три пъти за себе си и е променил проблем, за който съм работила вероятно близо 30 години. Сега, мислейки за това, се усмихвам и сияя вътрешно.

  Има смисъл от всичко, което знам за енергията, съзнанието, квантовата физика, полето, новата биология, подличностите, разрешаването на травмите и причиняването на болестите.

  Това е огромен напредък за ТЕС и аз го препоръчвам на всички. Пренареждане на Матрицата е истински принос към новото парадигматично мислене в здравеопазването.“


  За водещият:

  Димитрина Кръстева е с майсторски сертификат по ТЕС към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Посланик на Матрицата към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал ТЕС сред милиони хора по света. Използва различни техники от енергийната психология, медитации и енергийна медицина, работейки с различните измерения на духа.

  Има базирана практика в София, работи и виртуално с клиенти, провежда групови семинари, практики и демонстрации за всеки, който е вдъхновен да извърви пътя на живота си в радост и благополучие.


 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, кв. Лозенец, ул. Бисер 2
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org