Спри болката с ТЕС
Дек 12

Спри болката с ТЕС

Групова практика за овладяване и намаляване на болката

 

Групова практика за овладяване и намаляване на болката

 • Каня ви на последна групова практика за тази година.

  Ако ви боли и не виждате изход от хроничната болка, ще ви покаже лесен и безопасен начин да си помогнете поне малко чрез техниките за емоционална свобода (ТЕС) и подбрани Ти-Тап движения. Независимо от каква причина е предизвикана - заседнал начин на живот, обездвижване, хронично заболяване или други, когато те боли, единственото, което искаш е да спре. Мога да ви помогна това да се случи. 

  За мен тази практика е много специална, защото с Медицински Център Качествен Живот и Организацията на пациентите с ревматологични проблеми (ОПРЗБ) обединяваме усилия, за да помогнем за облекчаване на живота на пациентите с ревматологични проблеми.

  Събитието е с благотворителна насоченост и събраните средства ще отидат за закупуване на матраци за отделението по ревматология на УМБАЛ „Св. Георги“, гр. Пловдив - болница, която приема пациенти с ревматологични проблеми от цяла Южна България. 

  Всеки, който иска да подкреи инициативата е добре дошъл - дори и да не го боли. Нещата, които ще научите, могат да бъдат приложени във всяка ситуация или проблем.

  ВХОД: дарение по лична преценка

  Илиана споделя за своя опит с ТЕС:

  Споделям опита си с ТЕС и Пренареждане на матрицата, за да могат повече хора да се вдъхновят и опитат. 
  Имам много агресивно автоимунно - Грануломатоза на Вегенер с ангажирани уши, синуси, трахея, дробове и 1 бъбрек.  
  Тъй като при автоимунните психиката е на първо място и лечението се саботира без промяна в самоунищожителната нагласа, аз не съм спирала да търся психотерапии от различен вид - нещо, което да работи и то бързо и надълбоко!  
  Когато започнах ТЕС имах сериозен задух - от стеноза на трахеята и хриптях и свистях като Дарт Вейдър - хората се обръщаха чак... 
  Получавах периодично бронхоспазми. Носех инхалатор винаги. Не ходех по стълби, за да не се задуша. 
  Още от първия път имаше влияние в/у дишането ми. За моя почуда, при бронхоспазъм успявах да спра атаката, ако ползвам ТЕС! Имах даже случай на много силен бронхоспазъм в колата и се спасих само с ТЕС!  

  Освен това ме спасява и при нерви и стрес и всякакви самоунищожителни мисли! Нямат край приложенията...! Променя и настройката на околните при конфликт, ако се сетя да се отделя и да го направя (без да знаят нещо изобщо)!  

  Ако искате да се докоснете до ТЕС и най-вече да изпитате от първо лице неговите ползи, заповядайте на груповата практика на 12 декември. 

  Започваме точно в 19 часа! Необходимо е предварително записване на тел. 0700 194 94.

  Адресът е бул. Витоша, 164. Трамвайна спирка 14 ДКЦ.

  Карта

  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  1604 София, бул. Витоша 164,
 • Включете администратори
  Гергана Радович

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org