Свободни и щастливи с ТЕС - седмична групова практика с студио Амара на бул. Витоша 45
Ян 29

Свободни и щастливи с ТЕС - седмична групова практика с...

Всяка неделя се събираме в йога студио Амара за балансираща практика с ТЕС :)

 

Всяка неделя се събираме в йога студио Амара за балансираща практика с ТЕС :)

Зарежда картата...
 • Сега вие можете да се освободите ТРАЙНО от прекалено интензивни емоции, нервност, стрес или горчиви спомени от миналото само с няколко потупвания по конкретни точки по тялото! Не вярвате? А позната ли ви е Техниката на Емоционална Свобода или накратко ТЕС? 

  ТЕС е разновидност на енергийната психология и работи чрез потупване (tapping) на определени акупунктурни точки по тялото, комбинирано с вербализирането на конкретна трудност, с която човек би искал да работи и да внесе положителна промяна. Заповядайте още тази неделя, от 17:00-18:30 часа, да потупваме заедно и да си вземете вашите ползи без отлагане! 

  Цената за едно посещение е 13 лв. 

  Други опции са: 
  - Вие може да ползвате карта MultiSport или Sodexo, с допълнително доплащане от 5 лв. 
  - Вие може да ползвате вашата карта Амара, с доплащане от 3 или 4 лв., в зависимост от типа карта. 

  С какво ТЕС е уникален и какви са ползите от практикуването?

  В тялото ви постоянно тече енергия по т.нар енергийни меридиани (главни и второстепенни). По тях може да заседнат непреработени емоции, болки и травми, които водят до дисбаланс в цялата ви система. Както може да има запушен кръвоносен съд, така може да има и запушен енергиен меридиан.

  По тези меридиани има точки, които могат да бъдат стимулирани за изцеление и баланс на всички нива (физическо, емоционално, психично, ментално). В древната китайска медицина от хиляди години тези точки се стимулират чрез убождане с игли. Е, има и много по-ефективен и безпобезнен начин - потупване с пръсти и метода ТЕС :) 

  Хората често се затрудняват с приемането и позволението на т.нар. негативни емоции. А това неприемане прави така, че тези емоции засядат във вашето тяло и започват да управляват мисленето и поведението ви. И така вие се лишавате от вашето истинско Аз. Живеете през призмата на миналото и неговата болка. А бихте могли да промените ТОЛКОВА много и за кратко време използвайки ТЕС! 

  Ние хората сме и силни и крехки, и имаме нужда да се грижим за себе си на всички нива, нали? :) Само след една сесия с ТЕС вие ще имате осезателна промяна на емоционално, физическо и ментално ниво. Не му мислете, просто се запишете - изпратете ни кратък имейл на amara@amara.bg за да заявите участие в практиката.

  С ТЕС животът става по-лек, свободен и безпричинно щастлив :) 

  Хората практикуващи ТЕС редовно преживяват чудеса! Неочаквана среща с любовта на живота им, внезапно повишение или бонус, обрат на 180 градуса в отдавна зациклила ситуация и какво ли още не.

  Този метод разчита не само на осъзнаване, а и на дълбока промяна на вътрешни състояния на тялото и емоциите - от близкото и далечно минало. Техниките и процедурите на енергийната психология могат да доведат до забележително бързи промени в това как се чувстват хората, как гледат на себе си и на живота и как си взаимодействат със света. Великолепно, нали? 

  Темата за груповата практика е предварително избрана и всички заедно работим по нея. Или, работим с тема на участник, която за момента е силно доминираща в живота му и има нужда от подкрепата на групата. Най-интересното е, докато гупата потупва за конкретен човек и неговата тема, се разрешават проблематики и в другите участници. ТЕС е чудо! :)

  Бъдете си важни, мили хора! Очакваме ви всяка неделя за потупване с ТЕС. Не отлагайте повече вашето благополучие :) ♥

  Водещ е Лукреция Константинова, практик по:
  - ТЕС ниво I, II и III 
  - Пренареждане на Матрицата с ТЕС 
  - Пренареждане Матрицата на Раждането 
  - Светлинна Матрица  
  - професионален Хюман Дизайн анализатор 

  Повече за Лукреция можете да видите на нейният професионален уебсайт www.PoweredIn.net


  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, бул. Витоша 45А, ет. 2, йога студио Амара
 • Включете администратори
  Лукреция Константинова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org