Представяне на метода Пренареждане на Матрицата
Авг 19

Представяне на метода Пренареждане на Матрицата

Представяне на техниката пренареждане на матрицата

 

Представяне на техниката пренареждане на матрицата

Зарежда картата...
 • Мощно средство за справяне с емоционални травми и ограничаващи убеждения.

  Пренареждане на матрицата е терапевтичен метод от енергийната психология надграждащ ТЕС (техника за емоционална свобода) и позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания. Помага ни да се справяме лесно и бързо с травматизиращи събития в живота ни. Създател на тази техника е ТЕС мастър Карл Досън (Karl Dawson). Комбинира връзката тяло-ум с… квантовата физика. Техниката има положителен ефект върху множество физически, психически и емоционални проблеми.

  Пренареждане на матрицата е много нежна техника, която дава възможност да се освободите от множество травматични случки от живота си без да бъдете травматизирани отново. Изключително подходящ при деца, бременни и хора с различни състояния където прилагането на класически методи е невъзможно или ограничено. Допълва се прекрасно с алопатичната медицина и разнообразни терапии като хомеопатия, боуен терапия, су-джок, бахова терапия и други.

  Какво е пренареждане на матрицата?

  Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания. Потупването по специфични акупресурни точки помага да се намали/премахне стреса и да се освободи емоционалния товар от различни случки в живота ни, които продължават да ни притесняват или да ни влияят.

  Техниката има огромен потенциал и влияе положително при разнообразни проблеми – психо-емоционални, физически, поведенчески. Дава възможност да се работи и с бъдещи събития, да помогне на клиента да вземе решения за предстоящи неща, да освободи финансови блокажи, при решаване на проблеми с партньора, семейството, на работното място.

  Заповядайте на това представяне на пренареждане на матрицата, където ще научите повече за метода и ще видите демонстрация с участник от публиката.

  Водещ: Яна Мицева, консултант по личностно развитие, практик по ТЕС и пренареждане на матрицата с дългогодишен опит в енергийната психология.

  ВАЖНО!!! Участие с предварително записване на телефон 0893 427142 или на e-mail lifelines@wservs.com.

  Вход: 10 лв.

  Кога?  На 19 август 2016 г. от 18 часа.

  Къде? Клуб-библиотеката „Виделина“ (адрес: гр. Варна, ул. "Цар Симеон I" 27, ет.2, ст. 6)

 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  ул.”Цар Симеон I” 27, гр. Варна, България
 • Включете администратори
  Яна Мицева – Нишките на живота

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org