• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Анна Грозданова – в продължение на почти петнадесет години е управител и съсобственик на няколко от много успешните заведения в София и страната. Завършва хотелиерство и туризъм в Кипър, след което се завръща в България. Работата с хора и междуличностните отношения за нея винаги е била, както удоволствие, така и предизвикателство.
  През г. 2010 след посещение на поредица от семинари за личностното развитие, животът и поема в напълно различна посока. Започва да се занимава с медитации, йога и да изучава алтернативни методи и практики за постигане на по-здравословен начин на живот и вътрешен баланс.
  От март 2017г. до юни 2018г. живее в Убуд, о.Бали отдадена на йога, медитация и други практики, задълбочаващи връзката със себе си. ТЕС практик, водеща на танцова медитация – Отвъд ограниченията, Ом чантинг организатор.
  В момента животът и се разделя между България и о.Бали.
  Пътешественик по душа, обича движението и непознатото. Откривател и изследовател на вътрешното си пространство чрез ТЕС, йога, семейни констелации, арт терапия, танцова медитация, динамични Ошо медитации, и любимото и упражнение - излизане от зоната на комфорт.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org