• Основна инфоормация

 • Пол
  Жена
 • За мен
  Аз съм Бойка Боянова и съм сертифициран консултант по Енергийна психология, член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология.
  В моята практика ползвам методи от Енергийната психология, като: Техника за емоционална свобода и Пренареждане на Матрицата с ТЕС; Пренареждане на Матрицата на раждане, Матрица на светлината и житейска цел. Посланик съм на Пренареждане на Матрицата. Използвам още методите: Базирано на Майнфулнес Вътрешно Премоделиране- БМФП; Вътрешна Алхимия с помощта на ТЕС; САЙ-КЕЙ® (PSYCH-K)®; Advanced Energy Psychology (Усъвършенствана Енергийна Психология) - EDxTM™; метода ThetaHealing за мигновено изцеление, Рейки и лечение с Универсална енергия.
  Ако сте изправени пред предизвикателства и трудности, ако сте недоволни от живота си и искате промяна, ако се чувствате стресирани, напрегнати и тревожни, ако имате занижена самооценка и чувствате липса на мотивация, ако се опитвате да промените вярвания, които вече не работят за вас, но все още се борите и не знаете как да постигнете лесен и траен ефект, методите на Енергийната психология са научно доказан подход за трансформация и постигане на повече лекота и радост и повишават качеството на живот.
  Давам индивидуални консултации при емоционални проблеми по повод лични и бизнес взаимоотношения, финансови затруднения, сложни житейски ситуации, предизвикващи негативни емоции, депресивни състояния, предизвикващи тъга, отчаяние, подтиснатост, засилена тревожност, липса на увереност и трудно взимане на решения.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org