• Основна инфоормация

 • За мен
  Казвам се Иван Петърнишки.
  По професия съм ръководител на полети, а по призвание съм изследовател на човешкият ум и психика и тяхното влияние върху човешкото здраве.
  В от 1996 до 2006 година живях в Австралия и там започнах обучението си в различни техники и подходи на Енергийната Психология.

  Аз внесох и популяризирах ТЕС в България и съм с най-дълъг опит измежду практикуващите я у нас.

  През последните 28 години изучих и изпитах върху себе си много различни системи за влияние върху подсъзнанието и подобряване на здравето, включително диети, различни форми на гладуване, мануални терапии, хипноза, визуализация и самовнушение, йога, рейки, лечение с енергия и меридианнo-базирани терапии.

  Списъкът на техниките, които съм изучавал съм и прилагал включва:

  Silva Mind Control Method, Neuro Linguistic Programing, Reiki, Quantum Touch, Quantum Entrainment, Yuen Method, Matrix Energetix, Adavanced Biostructural Correction, Domancic Method , Psycho Kinesiology, Emotional Freedom Technique, Tapas Accupressure Technique, Be Set Free Fast,Nambudripad Allergie Elimination Technique, Eye Movement Desensitization and Reprocessing, Wholistic Hibrid EMDR-EFT, Emotrance, Simoron, Now Healing, Chinese Enegretics, Into This Moment, Reconnection, The Journey, The Sedona Method, Spiritual Technologies (including DEEP PEAT, DP-2, DP-4, Fingertip Technique, Unification Process, Ivana's End of Words, Verbal Reduction and Expansion, Spiritual Options. Positive)

  и продължава да расте.

  Аз съм единственият в България официално признат Треньор по "Духовни Технологии" на Живорад Славински и по методът на дъщеря му Ивана - "ПОЗИТИВ".

  За мен е чест и привилегия, да помагам на хората да подобряват здравето си, да се опознават по-добре, да се реализират пълноценно, да постигат по-бързо целите си, да осъществяват мечтите си, да разкриват в себе си неподозирани възможности и неизползван потенциал, да повишават самочувствието си, да променят мирогледа си и да изживеят живота си пълноценно.


  TЕС е универсално и изключително адаптивно средство за подобряване на всеки аспект от живота ти. Аз преподавам моя собствена версия на оригинала, с която много хора са постигнали забележителни резултати. Препоръчвам ти да се запознаеш подробно с информацията в този форум. Тя е напълно достатъчна за да започнеш успешно да прилагаш ТЕС за решаване на проблеми от здравословно и всякакво друго естество.

  ТEC e Простa, Лесноусвоимa, и Ефективна.
  Чрез нея можеш да постигнеш изключително бързи и трайни резултати.
  Тя често работи там където всичко друго се е провалило.

  Оригиналната версия на ТЕС (EFT), както и тренировъчни материали по нея могат да бъдат намерени на http://www.emofree.com

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org