елиминира нуждата от малкото синьо хапче

Забележка: Тази статия е предназначена за хора, които имат познания по ТЕС. Моля, консултирайте се с доктор при здравословни проблеми.
ericrobins
Здравейте,
Урологът д-р Ерик Робинс (MD) ни показва как е открил няколко емоционални първопричини за вяло представяне в леглото неговите клиенти от мъжки пол. Бяха разгледани и панически атаки, за които междувременно беше проведена терапия.
Прегръдки, Гари Крейг

relationship problemsПри мен дойде 30-годишна жена с оплакването, че не успява да установи трайна връзка с мъж. Имала приятели, но за кратко и никога не се стигало до сериозна връзка. Осъзнава, че за да получи внимание, винаги трябва да се бори за връзката си. Измисляла различни варианти да предизвика интереса на партньора си, но те винаги я лъжели, от което се чувствала ядосана и бясна. Усеща това като празнина в стомаха си, губи апетит.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org