geri yanaАко сте жена, която планира да забременее или вече сте бременна, напълно нормално е да имате притеснения и тревоги, свързани с предстоящото раждане. И най-малката причина за тревога може да ескалира в страх и това да ви попречи да изживеете спокойно не само бременността и раждането на своето дете, но и да повлияе на живота ви след това.

Страхът от раждането, както и страхът от смъртта са страхове, които всеки човек – мъж или жена - преживява, но по различен начин.

В това видео Гергана Радович, преподавател по ТЕС разговаря с Яна Мицева, специалист по енергийна психология в областта на бременността и раждането за това кои са най-често проявяващите се страхове у бъдещите майки и как те могат да се справят с тях лесно и ефективно.

  • Ако се страхувате, че нещо може да се обърка
  • Ако изпитвате притеснения заради предстоящо раждане
  • Ако планирате бременностост
  • Ако сте имали планиран или спонтанен аборт (или повече от един)
  • Ако се страхувате от болката

Методите на енергийната психология нежно и деликатно премахват негативни емоции, страхове и тревожност без медикаменти, което е изключително важно за майката и бебето.

Благодарение на метода Пренареждане на Матрицата на раждането можем да се върнем в миналото и да освободим емоциите, свързани с родилната травма и забременяването и психически да се подготвим за нашето мечтано раждане. Методът  се основава на разбирането за важността на естественото раждане и свързването на майката с детето.

Периодът на бременността е от особена важност както за майката, така и за бебето, което помни и разбира всичко от момента на самото зачатие. Всеки стрес, всяка травма, която майката преживява, се възприема и разбира от нероденото бебе. Бебето записва тази информация и я използва, за да събере данни за това дали светът, в който се намира е безопасен или опасен, любящ или враждебен.

Можете да намерите повече информация за метода Пренареждане на Матрицата на раждането тук.

 

 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org