geri yanaМоже ли страхът от раждането да блокира способността ви да забременеете?

Ако сте жена, която планира да забременее или вече сте бременна, напълно нормално е да имате притеснения и тревоги, свързани с предстоящото раждане. И най-малката причина за тревога може да ескалира в страх от раждането и това да ви попречи да изживеете спокойно не само бременността и раждането на своето дете, но и да повлияе на живота ви след това.

 

pexels photo 59519Специалистът по фобии използва необичайна терапия, наричана „акупунктура без игли", в помощ на хора, страдащи от аерофобия
• Терапевтката Лорън Розенбърг използва „Техниката за емоционална свобода"
• Г-жа Розенбърг постига близо 100% успеваемост при хора, страдащи от аерофобия
• Помага също и на хора с обсесивно-компулсивно разстройство, хранителни алергии и болести на стресова основа
Автор: Саймън Кейбъл за MailOnline http://www.dailymail.co.uk
Публикувано: 18:08 GMT, 2 ноември 2014 г. 

За много хора качването на самолет е по-скоро нещо неприятно, което трябва да изтърпят, отколкото удоволствие.
Ако обаче попадате в онези 10% от населението, които изпитват страх от летене, може би вече има решение за вас.

pexels photo 262218Забележка: Тази статия предполага, че сте запознати с ТЕС.

Здравейте,
ТЕС оказва ОГРОМНО влияние върху учениците и трябва да се прилага много във всяка класна стая на планетата. За да потвърди това, ТЕС мастер Анди Брайс предоставя писмо от негова клиентка учителка. Ако сте родител на ученик, моля, оставете настоящата статия (и всички статии, свързани с училището на нашата уебстраница) на бюрото на всички учители и директори на училище, които се намират на сравнително близко разстояние до Вашия дом.
Прегръдки, Гари Крейг

От Анди Брайс, ТЕС Maстер
Здравей Гари,
Моята клиентка Патси Грийн е учителка на събирателен клас от трети и четвърти клас. С нея имахме значителен успех при нашите ТЕС сесии, така че тя е опитала ТЕС със своя клас за притеснение на изпит по математика. Прилагам нейното писмо, съдържащо резултатите от този опит.
Поздрави,
Анди Брайс, ТЕС Мастър

941801Интервю на Ирена Рельовска-Бартън, Председател на БАРЕП,  за в. Монитор

- Г-жо Бартън, какво представлява т.н. ТЕС (Техника за емоционална свобода), която напоследък стана популярна в България?

- Техниките за емоционална свобода са част от едно иновативно направление в психологията, наречено енергийна психология, което е много популярно в англоезичния свят. В България стана по-известно напоследък и представлява потупване по биоактивни точки, които са крайните точки на меридианите.

nervous womanРаботих с жена на 55 години с паник-атаки. Ще я нарека Х.

На първия сеанс с ТЕС тя ми казва, че паник-атаките й са сутрин, когато става, за да отиде на работа и трябва да се приготви. Нейният мъж ставал по същото време и много я нервирал. Казва, че не може да го понася и паниките й идват от него.

След първия сеанс ми каза, че мъжът й вече не я нервира и е спокойна, когато го вижда сутрин. Обаче паниките идват отново, този път когато сутрин с кафето си запали цигара на балкона. Знае, че нейният мъж е против пушенето. По време на сеанса с ТЕС осъзнава, че това е същият страх, който е имала от това, че баща й също е бил против пушенето.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org