baby in bellyСредата оформя ембрионалното развитие. Ембрионът е общност от клетки, а средата е това, което възприема. Средата се възприема и по този начин клетките на общността ще се нагодят към това, което се възприема. Има нещо интересно – това, което ембрионът възприема, е средата на майката. Ембрионът вижда света по начина, по който майката го вижда и реагира с нейните чувства и емоции точно като нея.

baby feetДими* е бременна в последните седмици от бременността. Подготвя се за вагинално раждане след секцио (VBAC). Първото раждане е било преди 4 г. Направили са спешно секцио – тоновете са паднали след като са я сложили на система с окситоцин.

При спомена за това раждане Дими все още се чувства много зле. Много тежко го е преживяла. Дълго са били разделени с бебето – три дни.

Основно притеснение е дали няма да се паникьоса по време на раждането и дали ще усеща бебето. Има страх и дали контракциите няма да са толкова силни и болезнени още от начало, както е било предишния път.

 

pexels photo 57529Cлед разрешаване на проблем със завист!

Забележка: Тази статия е предназначена за хора, които имат познания по ТЕС. Консултирайте се с Вашия лекуващ лекар при медицински проблеми.

Здравейте,
Много жени срещат трудности при забременяване и малко от тях осъзнават, че е възможно емоционална причина да стои зад този проблем. Ако ТЕС се прилагаше в клиниките по стерилитет предполагам, че успешните случаи щяха да бъдат многократно повече. Настоящата статия е написана в този дух и би трябвало да е интересна за много хора. Тя е написана анонимно по причини, обяснени в статията.
Прегръдки, Гари Крейг

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org