BAREP_carusel_1-chervena-papka+arrow BAREP_carusel_2-globe+arrow BAREP_carusel_3+arrow

Намерете подходящо обучение или семинар

Елате на сертификационно обучение, отворена демонстрация или семинар с енергийна психология.

Изберете сертифициран практик или преподавател

Намерете своя сертифициран практик или преподавател в областта на енергийната психология

Безплатно ръководство по ТЕС

Започнете да потупвате още сега - в 30 страници в подробности ще се запознаете и с лекота ще можете да приложите ТЕС на практика

baby in bellyСредата оформя ембрионалното развитие. Ембрионът е общност от клетки, а средата е това, което възприема. Средата се възприема и по този начин клетките на общността ще се нагодят към това, което се възприема. Има нещо интересно – това, което ембрионът възприема, е средата на майката. Ембрионът вижда света по начина, по който майката го вижда и реагира с нейните чувства и емоции точно като нея.

baby in bellyСредата оформя ембрионалното развитие. Ембрионът е общност от клетки, а средата е това, което възприема. Средата се възприема и по този начин клетките на общността ще се нагодят към това, което се възприема. Има нещо интересно – това, което ембрионът възприема, е средата на майката.

 

Ембрионът вижда света по начина, по който майката го вижда и реагира с  нейните чувства и емоции точно като нея. Защо? Как оцелява ембриона? Използва хранителните вещества от кръвта на майката.

Когато майката преживява нещо, ембрионът преживява същото нещо. Защо? Същите хормони преминават в плацентата и въздействат на ембриона. Това не е лош план. Това е програмата на природата за ускорен старт. Какво се случва в света? Плодът не може да го види. Какво прави тогава? Осланя се на преживяванията на майката и адаптира физиологията си, за да откликне на това което тя вижда. Ако тя живее в страх, ще има ли хормони на растеж за плода или не? Не, тя ще бъде в режим на защита – това ще промени генетиката и физиологията на този плод, така че когато се роди да е готов да живее в страх.

Тоест родителите колективно въздействат върху средата на майката и те са тези, които оформят генетиката и изразяването на детето чрез тяхното възприятие. 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org