Joe Dispenza biophotons

Навикът е повтарящ се набор от автоматични, несъзнателни мисли, поведения и емоции, придобити чрез повторение.

Навикът е нещо, което си правил толкова много пъти, че вече тялото ти знае как да го направи, по-добре от колкото умът ти. В момента, в който хората започват деня си, те вече мислят за миналото. Всеки един от тези спомени съдържа емоция. Емоциите са крайният продукт от минали преживявания.

В момента, в който хортата се върнат към спомените с проблеми, започват да се чувстват нещастни, тъжни и изпитват болка.

Начинът, по който мислиш и се чувстваш създава твоето състояние на съществуване.

95% от това кои сме ние, докато станем на 35 г. е запаметен набор от поведения, емоционални реакции, несъзнателни навици, дълбоко вкоренени поведения, вярвания и възприятия, които функционират като компютърна програма.

Със съзнателният си ум, който е 5%, човек може да каже:''Искам да съм здрав. Искам да съм щастлив. Искам да съм свободен.

Но тялото оперира с различна програма.

Тогава как да направим тези промени? Трябва да отидете отвъд аналитичния ум, защото това, което разделя съзнателния от подсъзнателния ум е аналитичният ум. Тук идва мястото на медитацията.

 

 

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА – медитация с ТЕС

Обучение по Пренареждане на Матрицата

28 ноември - 01 декември София 

10 yr anniv MR

Пренареждане на Матрицата представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Обучението по Пренареждане на Матрицата изисква владеене на ТЕС (ниво 2). 

EFT logo

От 25 до 27 ноември 2019 г. тридневен сертификационен семинар за практици по Техники за емоционална свобода с Ирена Рельовска - Бартън

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org