trauma betrayal

Травмата създава амнезия

Не просто тревожност. Създава амнезия, създава склонност да не искате да погледнете към нищо, което може да ви напомня за тази травма. И така да се самозаблуждавате, че всичко е любов и светлина. Че всичко е феи, ангели и дъги. Това само забавя неизбежното. Някои хора, които мислят че нямат никакви травми се срещат с тях, когато започнат да работят над себе си. Личната работа разкрива история. Това което всеки от вас иска да направи - вие сте тук, за да цените собственото си мислене, да се фокусирате над Собственото си осъзнаване и Еволюция на вашето съзнание... и за нещо още по-важно: Вие сте тук, за да излекувате капаните на травмите, страховете, неправилните схващания и интерпретации в собствената ви ДНК. ДНК на всеки от вас е затрупана със страх. При някои повече от други.

trauma articleКогато всичко е наред, мозъкът ни е най-големият суперкомпютър на земята. Сложна мрежа от около 100 милиарда неврона, която е чудесна не само за обработка и организиране на информация, но e и наистина е много, много бърза. Всяка секунда между 18 и 640 трилиона електрически импулса  препускат през мозъка ви. Тази матрица внимателно кодира и съхранява вашите спомени и преживявания и така колективно съставя уникалната мозайка, която си ти.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org