Отблъсквате ли парите
Отблъсквате ли парите

Препрограмиране на подсъзнанието за материално изобилие с ТЕС

Замисляли ли сте се защо някои живеят в богатство и изобилие, а други – в бедност? Защо на един се налага да се труди от сутрин до вечер, а при друг парите сами идват?

❓ Ако влагате 100% от себе си, но парите не ви отвръщат със същото, ами даже точно обратното

❓ Ако ви е втръснало вечно да цепите стотинката на две

❓ Ако се чудите защо изкарвате много пари, но някак си не успявате да ги задържите

това обучение е за вас.

249 лв. (349 лв) до 24 декември 2022 г.

 
 
Да, избирам материално изобилие!

Кога:

Къде: в удобството на собствения ви дом и по времето, когато искате

Вие сте от хората, които са сериозни, целенасочени и отговорни, които се стремят да постигат целите си и влагат всичко от себе си. Но парите не са ви силната страна, което ви кара да се чудите дали нещо във вас не отблъсква парите. Започват да ви минават мисли как трябва да се превърнете в гадно, алчно същество, за да изкарвате като останалите, но това противоречи на всичките ви ценности и възгледи. Разочаровани сте, че други, не толкова способни и отговорни ваши колеги (конкуренти), печелят благодарение на арогантност и безпардонност.

Спокойно, има решение!

И то е да промените нагласата си към парите на дълбоко, подсъзнателно ниво.

Когато го направите ще можете с лекота да проявявате материалното изобилие в живота си.

Този курс ще помогне на консултанти, коучове, терапевти и други експерти със собствен бизнес в рамките на 5 седмици да спрат чувството за безизходица, когато мислят за парите и да се изпълнят с увереност, че могат да генерират финансови средства винаги и повече, отколкото им е необходимо, без да потъпкват ценностите си.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно-подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето.

По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи на ограничения и ще заредим ново усещане за изобилие на дълбоко телесно и подсъзнателно ниво:

 • Ще изтриете наслагвани от предците ви ограничаващи убеждения за недоимък и оскъдица, които са се пропили в подсъзнанието.
 • Ще премахнете разгромяващия ефект на преживени лични финансови провали или задушаващи дългове, които ви тегнат като воденичен камък.
 • Съзнанието ви ще се отвори за нови възможности за генериране на материално богатство.
 • Ще си върнете личната сила и увереност, с които да можете успешно да реализирате плановете си.
Отблъсквате ли парите

Тази система работи

 • дори винаги да сте се проваляли бизнес-проектите си
 • дори да сте загубили маса пари или материално богатство
 • дори да сте затънали в дългове до шия
 • дори ако сте пропуснали всяка възможност за просперитет, която ви се е изпречила
Да, избирам материално изобилие!

Курсът се състои от 5 практически онлайн модула, в които ще работим за изчистване на вътрешните ограничения и убеждения, които водят до саботиращо поведение към парите и внедряване на нагласа за просперитет на дълбоко подсъзнателно ниво. Практиките се водят от експерт по ТЕС, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по ТЕС.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Световно-известни експерти в областта на благополучието и емоционалното здраве като Тони Робинс, Джак Канфийлд и Пол Маккена я прилагат в работата си.

Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим. Нежно и леко тя презаписва заученото от мозъка.

Тази система работи дори за онези, които считат, че нищо не им помага и стигат само до определено ниво на доходи, въпреки, че правят всичко като по учебник.

 

Водещ: Ирена Рельовска-Бартън, мастър преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и експерт в работата с подсъзнанието; единствената българка с академичния сертификат от създателя на ТЕС Гари Крейг.

Купи с ранна цена
Отблъсквате ли парите

Практиките с ТЕС са систематизирани в следните 5 модула:

1. Ранни модели за парите

Ще премахваме аксиоматичните истини за парите и богатството– убеждения, които сте наследили от предходните поколения по отношение на парите и богатството във вашето семейство; ще изтрием емоционалния отпечатък от семейни разправии за пари усещане за недоимък.

2. Финансова травма

Ще неутрализираме ефекта от преживени разтърсващи финансови или материални загуби („изгорели пари“), които ви блокират да инвестирате и да поемате финансов риск.

3. Токсични пари

Ще премахнем отпечатъка в съзнанието ви на емоционално-заредени събития и взаимоотношения с взети заеми, дългове или невърнати пари, издръжки, които ви блокират да генерирате нови доходи.

4. Страх от успеха

Ще премахнем страха да се покажа, страха, че ще ми завиждат другите, страха да поискам адекватно заплащане и всичко онова, което ви пречи да имате успех.

5. Моята стойност

Ще се свържете с усещането си за вътрешната ви сила и самоувереност, така че на дълбоко подсъзнателно ниво да знаете истината „Аз заслужавам материално изобилие“.

Какво получавате:

 • 5 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата
 • видео-записи на практиките
 • учебни материали за всеки модул
 • кратко ръководство по ТЕС
 • форма за практика с ТЕС

За тези, които са готови за промяна има специална промоционална цена – 249 лв. при записване до 24 декември 2022 г.

Ето какво споделят хора, които редовно прилагат видеото на Ирена Рельовска ТЕС за невъзможното:

От известно време използвам ТЕС за справяне с финансови затруднения в моя бизнес. Удивително е, че 10 мин. в началото на деня, работейки с Ирена по клипа за справяне с невъзможни ситуации ми носи поразителни резултати. В началото ми се струваше, че има някакво съвпадение, но за няколко месеца простите сметки показаха увеличение на оборотите с еретичните 35% за м. юли, 20% за м. август повече от 2012 г.

Имаше и други екзотични случки: отлагаха се плащания, които бяха уговорени. Най-странната случка беше с едни клиенти чужденци, които се появяваха три пъти през м. август точно когато имахме най-неотложни финансови нужди.
Дадох си сметка, че това не са мистични и свръхестествени неща, а просто резултатите от една удивителна по простотата си практика. Използвайте я, веднага без отлагане и чакайте добри резултати! ~Ева Р.

Отзиви за семинара

Имам стабилно покачване на клиенти и приходи. В месеца на курса имах мноооого приходи. Продадох 2 курса в един месец, нещо, което никога не ми се беше случвало. Инвестирах в нов проект, който е продаден на зелено на 25% и очаквам още постъпления като го завърша. В много насоки има голямо движение, все едно се разчистиха пречките, а аз имам енергията за всичко, с което се захващам. Все едно успявам да разтегля времето!

Яна Мицева / майстор практик по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата на раждането, експерт в родилната травма

Отприщиха ми се нещата след курса! Увеличиха ми се приходите от основната търговска дейност. Отворих своя частна практика в мое помещения с постоянни дългосрочни клиенти. Направих успешни живи събития, привлякох нови клиенти. Това ми позволи разкошна почивка в чужбина през есента. Дори се подобриха важни за мен взаимоотношения.

Лора Русанова / майстор практик по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Пренареждане на Матрицата на раждането, психолог

Поради семейна криза ми се наложи силно да намаля работното си време, и въпреки това имам известно повишение в приходите. Забелязах колко по-добре си планирам и организирам нещата сега.

Мария Джонгова / психолог и хомеопат, ЦЗО „Едикта“

Поисках заплатата, която считах, че заслужавам и след седмица работодателите ми дадоха пълното увеличение!

Вальо

Този семинар ме активира да следвам мечтите си.

Зоя

С мен се свързаха мотивирани партньори за бизнес-проект, който отдавна исках да реализирам. Много съм доволна!

Роза

Благодаря за преживяването! Особено ценна беше дълбоката работа върху финансовата травма. Преминах през много етапи на промяна и за мен беше много вдъхновяващ! Сега по-уверено следвам мечтите си! Благодаря!

Бистра

Още след първия модул започнах да виждам нови възможности за изкарване на пари! Усещам, че мозъкът ми работи по различен начин.

Силвия

За мен това беше трамплинът, който ми трябваше, за да предприема по-ефективни действия към това, което искам, понеже досега го правех по-плахо. И се вдъхнових от твоя ентусиазъм, Ирена!

Светлана