Home Тялото помни травмата
Тялото помни травмата

Тялото помни травмата

ВРЪЗКАТА „БОЛНО ТЯЛО – ТРАВМАТИЧНИ СПОМЕНИ“ И ЕФЕКТИВНОТО ИМ ЛЕЧЕНИЕ, ЧРЕЗ МЕТОДИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ ТЕС и ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА
ЕДНОДНЕВЕН СЕМИНАР, С МНОГО ПРАКТИКА И СБЪДВАНИЯ
„Какво представлява травмата? За мен тя означава вътрешно нараняване, трайно разкъсване или разцепление вътре в индивида вследствие на болезнени преживявания. По тази дефиниция травмата се заключава преди всичко в настъпващото вътре в някого в резултат на трудни или мъчителни събития, а не в самите събития.“ – д-р Габор Мате
Всички ние имаме своите травматични спомени. Те може да са свързани със загуба на близък, на любим човек, с природно бедствие или катастрофа, с болезнена раздяла, с преминаване през тежко заболяване, с конфликтни ситуации с близки, колеги, приятели. Епидемиите също генерират немалко травматични спомени.
С развитието на енергийната психология, мета медицината, квантовата физика, темата за връзката между душевната травма, физическите дискомфорти и болести, вече има своя нов прочит. Учените отдавна са единодушни, че причина за болестите, в съвременния свят, наред със замърсяването на въздуха, храната, околната среда, са и стреса и травматичните преживявания, през които преминаваме ежедневно.
Болестта на тялото е израз на вътрешната духовна дисхармония, а поставянето на диагноза, ни кара да се замислим какво ни казва конкретната болест за миналото и настоящето, и какво би ни помогнало в бъдеще.
За разлика от всички познати ни техники, ТЕС и Пренареждане на Матрицата, третират травматичните спомени така, че не само намаляват СЕД (субективни единици на дистрес), но извършват и тоталната им подмяна, в подсъзнателната памет, с позитивни такива!
Разбира се, че няма как да отречем случилото се – т.е., че е имало ситуация, довела до съответния депресивен спомен, но в подсъзнанието, чрез тези две фини и дълбоко действащи енергийни техники, ние извършваме хуманна трансплантация на нов, позитивен спомен. Така се премахва и опасността, в нас да протичат нискочестотни импулси и вибрации, водещи до психически аномалии и физически заболявания.
На еднодневния семинар ще се запознаем не само с начините на „преследване, намаляване и премахване“ на физическата болка, но и как ,на практика, става „освобождаването от травматични спомени“- основна причина за болестите на тялото ни.
КОГА: 03.02.2023 г., събота, от 10 до 16.00 ч.
КЪДЕ: Ценър за енергийна терапия „Лора“, ул.“Св.Св.Кирил и Методий“42
КОЙ: ЛОРА РУСАНОВА и ЕМИЛИЯ ТОНЕВА, енергийни терапевти към БАРЕП
КАК: записване за участие – чрез предварително заявяване на телефони 0877 609019, 0888 252106
или на имейли loralu@abv.bg
etoneva@hotmail.com
Цена за участие: 99.00 лева.
Цена за заявилите участие до 24.01.24 г.: 79.00 лева

Дата

03.02.2024
Expired!

Време

10:00

Цена

79.00 лв.

Място

Център за енергийна терапия Лора
ул. "Св.св. Кирил и Методий"42

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.