Home Трудни връзки и разбити сърца – ТЕС-практика за обидата
Трудни връзки и разбити сърца – ТЕС-практика за обидата

Трудни връзки и разбити сърца – ТЕС-практика за обидата

Докато нещата във връзката вървят добре, ние „летим“ в живота си – чувстваме се щастливи, вършим си работата, отхвърляме ангажиментите и грижите по децата, дома, родителите.

Но в момента, в който нещо във връзката се обърка, целият ни малък свят се срутва. Нито можем да си вършим работата, нито можем да спрем да мислим за проблемите във връзката ни. Вече нищо не ни спори, енергията ни е под нулата и това се отразява и на другите ни взаимоотношения с близки и приятели, с колеги. Огорчението и неразбирането взимат превес.

Ако оставим нещата така, без да потърсим път за помирение с партньора си, връзката ни е обречена. Защото ние вече сме опитали да поговорим разумно, да се изясним, да покажем колко сме засегнати, но не сме стигнали доникъде. И вместо разрешение на конфликта, всеки от партньорите се окопава в своята правота. Вместо изясняване, отиваме към влошаване на отношенията, защото споровете се трупат.

А всичко може да е започнало от нещо малко, но много болезнено като ОБИДАТА.

Заповядайте на нашата БЕЗПЛАТНА групова ТЕС-практика във Facebook:

– ако сте преживели обида от ваш партньор, близък или колега

– ако до гуша ви е дошло да предъвквате в ума тежките думи или действия на партньора ви

– ако сте дълбоко разтърсени и не сте сигурни, че връзката ви има добро бъдеще, но търсите начин за вътрешно умиротворение.

Внимание!

Тази практика е БЕЗПЛАТНА и ще се проведе онлайн на Facebook-страницата на БАРЕП и Coaching Real на 18-ти май, сряда, от 20 ч.

Дата

18.05.2022
Expired!

Време

20:00 - 21:00
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.