Home Events ТОКСИЧНИ ОТНОШЕНИЯ и тяхната терапия с ТЕС и ПМ
ТОКСИЧНИ ОТНОШЕНИЯ и тяхната терапия с ТЕС и ПМ

ТОКСИЧНИ ОТНОШЕНИЯ и тяхната терапия с ТЕС и ПМ

Напускането на токсична връзка маже да е едно от най-смелите и правилни решения, които предприемаме, за да поставим на първо място физическото си и психическо оцеляване и благополучие.

Дали, обаче, трябва да виним единствено партньора си, за токсичната връзка, в която сме попаднали? Дали ние също не сме носители на „отровата“ във връзката си? Дали не сме носили в себе си токсичността от неизлекувани травми, страх от самота, чувство за безполезност и за това, че сме недостойни да бъдем обичани? Дали именно ние, с всичко това, не сме привлякли партньор точно като нас, „правилният човек“ за токсичността в нас. Защото подобното привлича подобно.

Нашите токсични връзки не са следствие, а причина. Причината е именно токсичността в нас, която ние  накарала да свалим изключително ниско летвата на себеоценка, да привлечем подобен партньор и да се задържим достатъчно дълго с него, търпейки и неговата токсичността

Когато сме се освободили от подобна връзка, първото нещо, коет трябва да направим, в процеса на оздравяване, е да изхвърлим отровата от тялото си. Оставим ли тази отрова да ни разяжда отвътре, независимо от външните промени, които правим със себе си, рискуваме да повтаряме да безкрай токсичните си връзки, макар и с различни партньори.

Помощ за нашия  оздравителен процес, за качественото изхвърляне на „отровата“, вътре в нас, ни дават фините, но дълбоки енергийни практики ТЕС и Пренареждане на матрицата. За всичко това ще си говорим в безплатния семинар

ТОКСИЧНИ ОТНОШЕНИЯ и тяхната терапия с ТЕС и ПМ.

Кога: 22 юни 2023 год., четвъртък, 18-19,30 ч.

Къде: Център за енергийна терапия „Лора“, ул.“Св.Св.Кирил и Методий“ 42

Кой: Лора Русанова, педагог, майстор-практик ТЕС и ПМ към БАРЕП

 

 

 

 

Дата

22.06.2023
Expired!

Време

18:00 - 19:30

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.