Home ТЕС за самоувереност
ТЕС за самоувереност

ТЕС за самоувереност

🔥Какво би било да си в това състояние, в което да заявяваш себе си без притеснение и съмнение в себе си?

🔥Представяш ли си да изпитваш пълна увереност, че можеш да имаш онази мечтана работа, или романтична връзка, или супер бизнес проект, който да те изведе две гърди напред?

😢Ако често ти се случва обаче да се съмняваш в себе си, да се подценяваш, и все да отлагаш важните за теб неща

😢Ако помниш главно провалите, никога успехите си, защото имаш съмнение в способностите си и качествата си

😢Ако се спичаш, когато трябва да отстоиш позицията си, което те кара да се примиряваш с неща и ситуации, които не те удовлетворяват

този семинар е за теб.

Макар че сте от хората, които са сериозни и надеждни, подхождате с чувство за отговорност към задачите си и се съобразявате с околните, добрите ви качества остават незабелязани. Даже често по-агресивни, нагли и безпардонни колеги или партньори злоупотребяват с тях.

Започвате да мислите, че проблемът е у вас и че винаги ще останете на опашката на живота…

Спокойно, има решение.

И то е да е да излезеш от порочния кръг на вътрешна критика и самосаботаж като промениш подсъзнанието си за непоклатима увереност.

Повечето обучения и литература се фокусират върху ИНФОРМАЦИЯ за причините на ниското самочувствие и липса на увереност. Но от това не настъпва ТРАНСФОРМАЦИЯ.

Затова, ако сте били на подобни обучения, отначало сте въодушевени, но на практика вътрешното ви самоусещане не се променя съществено. Повечето мотиватори учат да действате нахакано, да демонстрирате високо самочувствие, но най-вероятно за вас това е толкова естествено, колкото да се правите на надут пуяк! Просто някои от препоръките невинаги съвпадат с вашите възгледи и ценности.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаема, измерима ПРОМЯНА в психиката и тялото и тя ще се задържи във времето. С ТЕС-потупването ние буквално ще отключим вродената ви самоувереност.

По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи и ограничения. Ще изтриваме гласа на вътрешния критик и себеразгромяващото убеждение, че нещо не ви достига – директно в подсъзнанието.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим.

Пренареждане на Матрицата с ТЕС е надграждаща техника, която съчетава силата на медитацията с ТЕС. Тя достига до още по-дълбоки нива на съзнанието, където директно можем да променим дълбоко-вкоренени убеждения.

Тази система е подходяща за вас, ако ви предстои нещо, за което ви е необходима звездна самоувереност, а нямате време да учите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, както и за всеки, който цени времето си и иска резултати сега.

Ако се интересувате от високи постижения, но не сте изпробвали ТЕС, е задължително да присъствате. Мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена използват ТЕС в техните семинари заради осезаемия му ефект.

Практиките се водят от експерт по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по тези методи.

Какво споделят хората, завършили ТЕС и Пренареждане на Матрицата:
💚Семинарът с Ирена беше неописуема магия. Чувствам се в пъти по-самоуверена! Обичам повече себе си и света! Снежана с любов и благодарност
💚Усещам се като цунами! Усещането ми за вътрешна сила и стойност е коренно различно! Теди
💚Сега бих си поставила още по-големи цели, защото имам силата и смелостта да ги поискам. Бисерка
💚Преминах през много етапи на промяна и за мен беше много вдъхновяващо. Определено ме накара да започна по-уверено да следвам мечтите си! Благодаря! Боби

🟢 Какво получавате:
• 3+1 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата
• видео-записи на практиките
• учебни материали за всеки модул
• затворена група за практика, въпроси и дискусии
• допълнителна среща за въпроси и отговори и още ТЕС практика

Курсът се провежда по Zoom всеки вторник от 19 до 21 ч.  

Ранната цена от 299 лв. важи до 13 ноември!

Запиши се директно през Магазин

Цена след 14 ноември – 359 лв.

Дата

21.11.2023 - 05.12.2023
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

299.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.