Home Events ТЕС за самоувереност
ТЕС за самоувереност

ТЕС за самоувереност

Представяте ли си да имахте онова вътрешно състояние на пълна увереност, че можете да имате онази мечтана работа, или романтична връзка, или супер бизнес проект, който да ви изведе „едни гърди“ напред? Какво е да си в това състояние, което да ти позволява да заявяваш себе си магнетично и неустоимо?

Често се случва обаче да се съмняваме в себе си и да се подценяваме, особено когато се захващаме с нещо ново и непознато, което ни извежда от зоната на комфорта.

Ако сте от хората, които:

• Не считате, че сте достатъчно добри и че нещо, макар и малко, все не ви достига за пълното щастие

• Помните главно провалите, а не успехите си, защото на някакво ниво се съмнявате в способностите си и качествата си

• Примирявате се с неща и ситуации, които не ви удовлетворяват напълно, само защото считате, че никой не го интересуват вашите мнения и желания,

този семинар е за вас.

Вие сте от хората, които са сериозни и надеждни, подхождате с чувство за отговорност към задачите си и се съобразявате с околните. Но като че ли добрите ви качества остават незабелязани, защото други по-агресивни, нагли и безпардонни колеги или партньори ви изпреварват. И вие за пореден път се убеждавате, че трябва да се стараете още повече, да давате още повече, че трябва да станете перфектни, за да успеете.

Започвате да мислите, че проблемът е у вас и че винаги ще останете на опашката на живота…

Спокойно, има решение.

И то е да е да излезете от порочния кръг на вътрешна критика и самосаботаж, като промените и настроите подсъзнанието си за непоклатима увереност.

Повечето обучения и литература се фокусират върху разкриване на причините и получаване на вътрешно осъзнаване, откъде идва ниското самочувствие и липсата на увереност. Но това е само част от работата, и то много малка.

Затова, ако сте били на подобни обучения, отначало сте въодушевени, но на практика вътрешното ви самоусещане не се променя съществено. Повечето мотиватори учат да действате нахакано, да демонстрирате високо самочувствие, но най-вероятно за вас това е толкова естествено, колкото да се правите на надут пуяк! Просто някои от препоръките невинаги съвпадат с вашите възгледи и ценности.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. С ТЕС-потупването ние буквално ще отключим вродената ви самоувереност.

По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи и ограничения. Ще изтриваме гласа на вътрешния критик и себеразгромяващото убеждение, че нещо не ви достига директно в подсъзнанието.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим.

Пренареждане на Матрицата с ТЕС е надграждаща техника, която съчетава силата на медитацията с ТЕС. Тя достига до още по-дълбоки нива на съзнанието, където директно можем да променим дълбоко-вкоренени убеждения.

Тази система е подходяща за вас, ако ви предстои нещо, за което ви е необходима звездна самоувереност, а нямате време да учите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, както и за всеки, който цени времето си и иска резултати сега.

Ако се интересувате от високи постижения, но не сте изпробвали ТЕС, е задължително да присъствате. Мотивационни лектори като Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена използват ТЕС в техните семинари заради осезаемия му ефект.

Практиките се водят от експерт по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по тези методи.

Какво споделят хората, завършили ТЕС и Пренареждане на Матрицата:
💚Семинарът по ТЕС с Ирена беше неописуема магия. Чувствам се в пъти по-самоуверена! Обичам повече себе си и света! Снежана с любов и благодарност
💚ТЕС и Пренареждане на Матрицата бяха уникално преживяване – допълващо и ново едновременно Чудесно беше! Пред мен се разкриха необятни възможности. Дани
💚Пренареждане на Матрицата беше най трансформиращото, разтърсващо и вдъхновяващо обучение, на което съм била. Сега съм много по-уверена в себе си и знам че съм длъжна да бъда себе си на 100%! Свети
💚Сега бих си поставила още по-големи цели, защото имам силата и смелостта да ги поискам. Бисерка
💚Преминах през много етапи на промяна и за мен беше много вдъхновяващо. Определено ме накара да започна по-уверено да следвам мечтите си! Благодаря! Боби

🟢 Какво получавате:
• 4 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата
• видео-записи на практиките
• учебни материали за всеки модул
• затворена група за практика, въпроси и дискусии
• допълнителна среща за въпроси и отговори и още ТЕС практика

Курсът се провежда по Zoom всеки вторник от 19 до 21 ч.  

Ранната цена от 399 лв. важи до 2 септември! Запиши се директно през Магазин

Цена след 2 септември – 499 лв.

Дата

13.09.2022 - 04.10.2022
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

399.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.