Home ТЕС ПРОТИВ СТРЕС, ЗА ДЕЦАТА НИ /СУРОГАТЕН ТЕС/
ТЕС ПРОТИВ СТРЕС, ЗА ДЕЦАТА НИ /СУРОГАТЕН ТЕС/

ТЕС ПРОТИВ СТРЕС, ЗА ДЕЦАТА НИ /СУРОГАТЕН ТЕС/

Техниките за потупване,  са изключително полезни за прилагане от деца, тъй като   изключително бързо осъществяват разтоварване от конкретна стресова ситуация, а така  и на емоционален заряд, свързан с предизвикателство, през което са преминали.

Добрата новина е, че

МАЙКИТЕ могат да извършат ТЕС ПОТУПВАНИЯТА

по ПРОБЛЕМИ,  ЗАСЯГАЩИ ДЕЦАТА им,

ВМЕСТО ТЯХ!

И така, както няма проблем, върху който да не можем да потупваме, за да намалим чувството на напрегнатост и дискомфорт, провокирано от външната среда, така няма проблем да правим същото това нещо, но отнесено към децата ни.

Потупвайки сурогатно, върху проблеми и физически дискомфорти на децата си, ние не само постигаме намаляване на субективната  оценка на дистрес, но постигаме намаляване и на собствения си стрес, бидейки съпричастни на всичко, през което те преминават.

В традиционното седмично оТтупване на стреса, ще се съсредоточим върху работата с проблеми, с които се сблъскват  нашите деца, за да регистрираме поредното доказателство за универсалното действие на Техниките за емоционална свобода. Най-хубавото е, че всичко това ще се случи, без да натоварваме допълнително децата си с нашите притеснения, убеждения и лични блокажи.

Ваканция е. Оставете децата да играят, а вие им помогнете в разрешаване на проблемите им, без да ги разхождате по кабинети и терапевти.

Помогнете им, чрез сурогатното потупване, с ТЕС!

КОГА: 03.04.2024 год., сряда от 18.00 до 20.30 ч.

КОЙ: Лора Русанова, майстор практик ТЕС и Пренареждане на матрицата към БАРЕП.

КЪДЕ: Център за енергийна терапия „Лора“,

ул.“Св.Св.Кирил и Методий“42

КАК: предварително записване на телефон 0877609019, чрез вайбър или на loralu@abv.bg

 

Дата

03.04.2024
Expired!

Време

18:00 - 20:30

Цена

39.00 лв.

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.