Home Events Живей мисията си – развиване на личния потенциал с ТЕС
Живей мисията си – развиване на личния потенциал с ТЕС

Живей мисията си – развиване на личния потенциал с ТЕС

Задавали ли сте си въпроси като:

 • Какъв е моят потенциал, как да го реализирам?
 • Кой съм аз и каква е мисията на живота ми?
 • Ако имам житейска цел, как да я осъществя?
 • Кой е моят път и как да стъпя на него?

Дори и да имате външен успех има моменти, в които се чудите „Защо не се чувствам удовлетворен, след като имам всичко?“. Може да сте попаднали в ситуация, която няма решение, може да сте се сблъскали с болест, загуба, раздяла и след това животът ви вече да не е същият. Консултирали сте с всички експерти, били сте при психолози, регресионисти, дори ясновидци, обаче не сте получили отговорите, които търсите. У вас е останало чувството, като че не ви разбират и не оценяват сериозността на вашия проблем.

Интуитивно знаете, че в живота трябва да има нещо повече, нещо по-голямо, което да осмисля нещата, които правите, нещо, което е точно за вас. Но не знаете как да го откриете. Знаете, че можете да постигнете повече, но дните си минават без резултат.

Уморихте се да търсите и да не получавате утеха, яснота, облекчение. Точно това е моментът, когато си задавате горните въпроси: Кой съм аз и защо съм тук?

Ако разпознавате себе си, то този семинар е за вас.

Ние имаме вроден потенциал, който просто чака да бъде открит и реализиран. Ние всички имаме вродена вътрешна мъдрост, която знае защо сме тук, точно в този живот.

Проблемът е, че трудно стигаме до тях. В западния свят никой не ни учи да стигаме до вътрешното си напътствие.

Защо? Защото докато растем, ние усвояваме начини за оцеляване, които се превръщат в нашите аксиоми на поведение. Ние прилепваме моделите на поведение от родителите, така че да се впишем в „правилата на Матрицата“.

Докато следваме чуждите правила, ние оцеляваме, но не вървим по нашия ПЪТ.

И сме далеч от нашата МИСИЯ.

На практика се отказваме от нашия ПОТЕНЦИАЛ.

Това обучение ще помогне на хората, търсещи себе си, мисията си, как да използват талантите си, как да развият майсторството си и да се свържат с вътрешната си сила.

По време на обучението ще си отговорят на въпросите „Кой съм аз?“, „Защо съм тук?“, „Коя е най-важната цел в живота ми?“ и „Как да я реализирам?“. Ще търсим „Зоната на моята гениалност“, за да отключим своя потенциал и да се свържем със своята мисия.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи на ограничения. Ще изтриваме негативните наслоявания в мисленето, които са се пропили в подсъзнанието ви.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим.

Курсът се състои от 3 практически онлайн модула, в които ще работим за изчистване на вътрешните ограничения и саботиращи убеждения. Практиките се водят от експерт по ТЕС, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по ТЕС.

Модул 1 – 24.11.2021 г. 19-21 ч.

Кой съм аз, моята тъмна и светла страна, маската, която нося; как маската (ролята) отнема от жизнената енергия, с която съм дошъл да реализирам мисията си

Модул 2 – 01.12.2021 г. 19-21 ч.

Моят потенциал – как да открия моята Зона на гениалност

Модул 3 – 01.12.2021 г. 19-21 ч.

Моята мисия – как да стъпя на пътя си, от позицията на Зоната на моята гениалност

Какво получавате:

 • 3 водени групови практики с ТЕС
 • видео-записи на практиките
 • учебни материали за всеки модул
 • затворена група за практика, въпроси и дискусии

Кога: всяка сряда от 24 ноември до 8 декември 2021 от 19.00 – 21.00 ч.

Къде: онлайн по Zoom

За тези, които са готови за промяна, има специална ранна цена – 147 лв. при записване до 18 ноември 2021 г.

Редовна цена след 18 ноември – 197 лв.

Внимание! Този семинар не е подходящ за хора, които:

 • искат промяна в живота си с магическа пръчка, но без усилия от тяхна страна
 • могат да продължат да живеят постарому
 • не мога да бъдат откровени дори със себе си и избягват всякакви болезнени теми и емоции

Дата

24.11.2021
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

197.00 лв.
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.