Home Events Промени себеусещането си с ТЕС
Промени себеусещането си с ТЕС

Промени себеусещането си с ТЕС

Представяте ли си да имахте онова вътрешно усещане, че за вас всичко е възможно в това число успеха и постиженията, към които се стремите и благоденствието, което ще ви позволи повече свобода? Какво би било непрекъснато да се чувстваш напълно комфортно в себе си, щастлив, удовлетворен, привлекателен и неустоим?

Често се случва обаче да се съмняваме в себе си и да се подценяваме, особено когато сме преживели дълго прекъсване или смяна в средата, както при майчинство или местене на ново място. Травмираща раздяла с важен човек също може да ви накара да се затворите в себе си. Същото идва и при открита разправия на работното място, преживян тормоз, травма и изолация.

Ако сте от хората, които:

  • Не се усещате достатъчно добри, защото просто не вярвате в способностите си
  • Примирявате се с неща и ситуации, които не ви удовлетворяват напълно, само защото считате, че никой не го интересуват вашите мнения и желания
  • Отказвате се да се преборите за себе си, защото един глас във вас ви спира: Ей ти, за къде с тия страхове?

този семинар е за вас.

Вие сте от хората, които са сериозни и надеждни, подхождате с чувство за отговорност към задачите си и се съобразявате с околните. Но като че ли другите не ви забелязват и зачитат, а по-агресивни и безпардонни колеги или партньори ви изпреварват. И вие за пореден път се убеждавате, че „не ставате“ за нещата, към които се стремите, заради това е нужно да давате повече и да станете перфектни, за да успеете.

Започвате да мислите, че проблемът е у вас и че винаги ще останете на опашката на живота…

Спокойно, има решение.

И то е да е да излезете от порочния кръг на вътрешна критика и самосаботаж като промените усещането за себе си на дълбоко подсъзнателно ниво.

Повечето обучения и литература се фокусират върху разкриване на причините и получаване на вътрешно осъзнаване откъде идва ниско самочувствие и липса на увереност. Но това е само част от работата, и то много малка.

Например, има обективни обстоятелства, които променят себеусещането ви – прекъсване в работа, преместване на ново място, травмираща раздяла или връзка, изневяра, измама, физическа или психическа травма, тормоз на работно (учебно) място и др. Ако сте преживели едно или повече от изброените неща най-вероятно сте забелязали, че не сте се чувствали както преди и помните колко безполезни бяха съветите от рода „Какво толкова, нали е минало!“ или „Надживей го най-сетне!“.

Това е така, защото често емоциите не се подлагат на елементарни команди от съзнанието. Необходим е друг подход, който да ангажира едновременно съзнание, подсъзнание и тяло.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно-подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. С ТЕС-потупването ние буквално ще изтрие негативното себеусещане, а с Пренареждане на Матрицата ще заредим ново.

По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи на ограничения. Ще изтриваме гласа на вътрешния критик и себеразгромяващото убеждение, че нещо не ви достига директно в подсъзнанието.

Това не е поредният надъхващ семинар за увереност и самочувствие, в който ще ви приканваме да скачате на силна музика за самомотивация, която трае до следващия ден. На него ще имате дълбоки прозрения, лекционен материал и трансформираща практика с ТЕС.

Ако се интересувате от високи постижения, но не сте изпробвали ТЕС, е задължително да присъствате. Мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена използват ТЕС в техните семинари заради осезаемия му ефект.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим. Пренареждане на Матрицата с ТЕС е надграждаща техника, която съчетава силата на медитацията с ТЕС. Тя достига до още по-дълбоки нива на съзнанието, където директно можем да променим дълбоко-вкоренени убеждения.

Тази система е подходяща за вас, ако ви е нужна нова представа за себе си, повече самочувствие и самоувереност, а нямате време да учите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, както и за всеки, който цени времето си и иска резултати сега.

Практически модули с ТЕС и ПМ

  1. Неутрализиране ефекта на случилото се върху себеусещането ми
  2. Моята вътрешна сила – преодоляване на страха да бъда собственото си аз, страх от конфронтация, страх от завист, страх от успех
  3. Моята лична стойност – изграждане на ново самочувствие и себеусещане

Практиките се водят от експерт по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по тези методи.

Какво споделят хората, завършили ТЕС и Пренареждане на Матрицата:
💚Семинарът по ТЕС с Ирена беше неописуема магия. Чувствам се в пъти по-самоуверена! Обичам повече себе си и света! Снежана с любов и благодарност
💚ТЕС и Пренареждане на Матрицата бяха уникално преживяване – допълващо и ново едновременно Чудесно беше! Пред мен се разкриха необятни възможности. Дани
💚Пренареждане на Матрицата беше най трансформиращото, разтърсващо и вдъхновяващо обучение, на което съм била. Сега съм много по-уверена в себе си и знам че съм длъжна да бъда себе си на 100%! Свети
💚Сега бих си поставила още по-големи цели, защото имам силата и смелостта да ги поискам. Бисерка
💚Преминах през много етапи на промяна и за мен беше много вдъхновяващо. Определено ме накара да започна по-уверено да следвам мечтите си! Благодаря! Боби

🟢 Какво получавате:
• 3 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата
• видео-записи на практиките
• учебни материали за всеки модул
• затворена група за практика, въпроси и дискусии
• допълнителна среща за въпроси и отговори и още ТЕС практика

Курсът се провежда по Zoom всеки вторник от 19 до 21 ч.  

Ранната цена от 249 лв. важи до 20 март! Запиши се директно през Магазин

Цена след 20 март – 299 лв.

Дата

28.03.2023 - 11.04.2023
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

299.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.