Home Промени себеусещането си с ТЕС
Промени себеусещането си с ТЕС

Промени себеусещането си с ТЕС

🌈От разочарование и самообвинение към вяра в себе си и жажда за успех

👉За всички успешни жени, чието самочувствие е разклатено от житейски изпитания, нашият 3-седмичен практически семинар с ТЕС ще ви помогне да изградете отново вярата в себе си и да се завърнете на пътя към успеха и щастието си.

Ако ви се случва да се съмнявате в себе си, да се подценявате, напр. след

  • дълго прекъсване или смяна в средата, както при майчинство или местене на ново място (работна среда),
  • след болезнена раздяла или загуба на важен за вас човек
  • при открита разправия или унижение на работното място, преживян тормоз,
  • травма (напр. при автомобилна катастрофа) и изолация (като дълга болест)

трябва да знаете, че това е
⚠️ЕСТЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ НА ТРАВМИРАЩО ОБСТОЯТЕЛСТВО⚠️

и се случва на всеки, попаднал в подобни ситуации, независимо от личните постижения, високите позиции и самочувствието на човека.

До степен да не може да познае себе си или дори да се самообвинява, че не може да се справи, защото не е достатъчно добър, нещо не му достига и т.н.

Спокойно, има решение.

И то е да е да излезете от порочния кръг на вътрешна критика и самосаботаж като промените усещането за себе си на дълбоко подсъзнателно ниво.

Повечето обучения и литература се фокусират върху разкриване на причините и получаване на вътрешно осъзнаване откъде идва ниско самочувствие и липса на увереност. Но това е само част от работата, и то много малка.

💚Така е, защото емоциите не се подлагат на елементарни команди от съзнанието. Необходим е друг подход, който да ангажира едновременно съзнание, подсъзнание и тяло.

➡️Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно-подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. С ТЕС-потупването ние буквално ще изтрие негативното себеусещане, а с Пренареждане на Матрицата ще заредим ново.

➡️По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи на ограничения. Ще изтриваме гласа на вътрешния критик и себеразгромяващото убеждение, че нещо не ви достига директно в подсъзнанието.

➡️Това не е поредният надъхващ семинар за увереност и самочувствие, в който ще ви приканваме да скачате на силна музика за самомотивация, която трае до следващия ден. На него ще имате дълбоки прозрения, лекционен материал и трансформираща практика с ТЕС.

Ако се интересувате от високи постижения, но не сте изпробвали ТЕС, е задължително да присъствате. Мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена използват ТЕС в техните семинари заради осезаемия му ефект.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим. Пренареждане на Матрицата с ТЕС е надграждаща техника, която съчетава силата на медитацията с ТЕС. Тя достига до още по-дълбоки нива на съзнанието, където директно можем да променим дълбоко-вкоренени убеждения.

Тази система е подходяща за вас, ако ви е нужна нова представа за себе си, повече самочувствие и самоувереност, а нямате време да учите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, както и за всеки, който цени времето си и иска резултати сега.

Практически модули с ТЕС и ПМ

  1. Неутрализиране ефекта на случилото се върху себеусещането ми (терапевтичен модул, фокусиран върху конкретното преживяване, което е сринало себеусещането ви)
  2. Моята вътрешна сила – преодоляване на страха да бъда собственото си аз, страх от конфронтация, страх от завист, страх от успех (модул за развиване и свързване с личната ви сила)
  3. Моята лична стойност – модул, фокусиран върху изграждане на самочувствие и себеусещане на ново, още по-високо ниво

Практиките се водят от експерт по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по тези методи.

Какво споделят хората, завършили семинарите на Ирена Бартън:
💚Семинарът с Ирена бяха най-трансформиращото, разтърсващо и вдъхновяващо обучение, на което съм била. Сега съм много по-уверена в себе си и знам че съм длъжна да бъда себе си на 100%! Свети
💚Семинарът с Ирена беше неописуема магия. Чувствам се в пъти по-самоуверена! Обичам повече себе си и света! Снежана с любов и благодарност
💚Научих много за себе си – как да бъда по-щастлива и по-добър човек, как да реализирам мечтите си и че нямам граници. Границите си ги поставяме ние. Добих самоувереност, сила и вяра! Дани
💚Доста неща ми се изясниха по време на практиките, беше трудно и емоционално и знам, че е нужна още много работа по нещата, които искам да премахна. Но сега знам, че мога, готова съм и вярвам, че Вселената/висшия разум са със мен!“
💚Сега бих си поставила още по-големи цели, защото имам силата и смелостта да ги поискам. Бисерка
💚Преминах през много етапи на промяна и за мен беше много вдъхновяващо. Определено ме накара да започна по-уверено да следвам мечтите си! Благодаря! Боби

➡️Какво получавате:
✅3 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата – още след първата ще усетите промяната у себе си
✅видео-записи на практиките – с които ще можете да повторите процеса, колкото пъти е необходимо, в удобството и уюта на собствения си дом
✅аудио-записи на практиките – така че да потупвате дори от телефона си
✅ учебни материали за всеки модул– синтезиращи най-важните моменти за практиките
✅ затворена група за практика, въпроси и дискусии
✅ допълнителна среща за въпроси и отговори и още ТЕС практика

Курсът се провежда по Zoom всеки вторник от 19 до 21 ч. в продължение на 3 седмица и последваща среща за ВиО след 3 месеца

Ранната цена от 299 лв. важи до 19 февруари! Запиши се директно през Магазин

Цена след 19 февруари – 349 лв.

Дата

27.02.2024 - 12.03.2024
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

299.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.