Home Пренареждане Матрицата на раждането – спец. обучение за практици
ПМР

Пренареждане Матрицата на раждането – спец. обучение за практици

Начинът, по който се появяваме на този свят предопределя живота ни.

Времето в утробата, споделяйки преживяванията и емоциите на майка си, самото раждане и първите шест години от живота ви превръщат в човека, който сте днес.

Възможно е при работа с ПМ клиентът ви да регресира до времето на неговото раждане или в утробата, където е преживял травма и развил негативни убеждения. Нужно е да сте запознати с ефективни подходи за работа с родилната травма.

Съвременните намеси в естествения родилен процес могат да ви оставят с усещането, че не принадлежите никъде, че сте отделени от света, че сте изоставени, изолирани, че не сте достатъчно добри или че не ви обичат.

Осиновените деца или деца, които са прекарали дълго време под чужди грижи живеят с чувството, че са отхвърлени, нежелани и не могат да осъществят дълготрайни взаимоотношения с другите.

Самите вие може да сте имали травмиращо преживяване с раждането на вашите деца поради обстоятелства извън вашия контрол или не сте могли да забременеете или вече сте бременни и се страхувате от раждането.

Прилагайки протоколите от Пренареждане на Матрицата можем да изцелим травмата, пресъздадем родилния процес и да осъществим съвсем естествения при подходящи обстоятелства процес на свързване на майката с детето.

Този семинар е за практици по Пренареждане на Матрицата, които искат да научат повече за освобождаването на подсъзнателните спомени за зачатието, времето в утробата, раждането и най-ранните години и да научат нови техники, които да улеснят тяхното собствено и това на клиентите им излекуване.

Кога: 14 януари 2024, 10.00 – 18.00 ч.

Къде: София, ул. „Оборище“ №131 вх. А

Водещ: Ирена Рельовска-Бартън, мастър преподавател към британската академия EFTMRA и БАРЕП

Гост: Яна Хараланова, майстор практик по ТЕС, ПМ и ПМР, експерт в родилната травма и трудно забременяване.

Семинарът е насочен към практици по Пренареждане на Матрицата. Участието удължава членството на практика с една година.

Цена: 299 лв.

При участие в специализираното обучение МОЯТА ТЕС ПРАКТИКА на 13 януари има 50 лв. отстъпка в цената и от двете обучения.

Записване до 10 януари 2024 г.

Дата

14.01.2024
Expired!

Време

Целодневно

Цена

249.00 лв.
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.