Home Пренареждане Матрицата на раждането – демо
Пренареждане Матр на ражд

Пренареждане Матрицата на раждането – демо

Начинът, по който се появяваме на този свят, повлиява на качеството на живота ни с всичко, което се е случило преди, по време и след раждането.

С помощта на Пренареждане на Матрицата на Раждането, метод от енергийната психология, можем да достъпим и редактираме преживявания и травми от времето на бременността и раждането и да създадем ново позитивно преживяване на подсъзнателно ниво.

Остаряло е схващането, че бебето не помни и не разбира.

Бебетата са съзнателни същества, които още преди да се родят получават информация за света около тях и формират убеждения чрез майката.

Всеки стрес, всяка травма, която майката преживява, се предава на нероденото й бебе. Бебето запечатва тази информация и я използва, за да се адаптира към средата, в която идва – дали е безопасна или опасна, любяща или враждебна.

Самият родилен процес може да бъде травмиращ както за майката, така и за бебето. Болката, запечатана в подсъзнанието, е истинската причина за трудните отношения, когато връзката майка-дете отсъства.

На този уебинар ще научите:

  • Какво е имплицитна памет и как можем да помним собственото си раждане (дори преди него)
  • Как да помогнем на бременните и желаещите дете да имат мечтаното раждане
  • Как да подготвим психиката, тялото и бебето за раждането с помощта на енергийна психология?
  • Как да помогнем при преждевременна загуба на бебе (като спонтанен/планиран аборт, ранна смърт)

Кога: 19.00 – 20 ч. ч. на 04 януари 2024

Къде: на Facebook страницата на БАРЕП

Гост: Яна Хараланова – психолог и експерт по родилната травма, майстор практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата на раждането. Яна е дългогодишен активист в областта на грижата за бременни и родилки и е помогнала за раждането на много бебета.

Яна е предвидила да направи кратка демонстрация на ПМ на раждането, така че ще бъде много интересно.

Дата

04.01.2024
Expired!

Време

19:00 - 20:00
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.