Home Практически семинар с ТЕС и Техника за вътрешна алхимия
Практически семинар с ТЕС и Техника за вътрешна алхимия

Практически семинар с ТЕС и Техника за вътрешна алхимия

Кога: 13 май от 18.30 – 20.30 ч.
Къде: ул. Веслец 6, ап. 7
ЗАПОВЯДАЙ
Да сътворим Промяната, която желаем във времето на преход с помощта на мощните инструменти за вътрешна трансформация – ТЕС /Техника за емоционална свобода/ и методът TAI /Техники за Вътрешна алхимия/.
В началото сме на нов житейски цикъл и е жизнено важно да запомним, че все още преминаваме от предишния към един съвършенно нов свят и промяната е неизбежна.
Живеем в период на преход и този период е важен за всички нас, защото става дума за преход и скоро ще го изживеем.
Също така наближаваме време, когато много хора ще станат по-съзнателни за заобикалящата ги среда. Много хора ще започнат да се чувстват по-близки до тяхното висше АЗ и те ще желаят да споделят опита си с другите. Може би вие също сте от хората които вече сте видели някои промени във вашето възприятие. От решаващо значение в този момент е да се научим да приемаме тези промени и да ги използваме в наша полза. Така че ако се чувствате по-чувствителни и емоционални от обикновено не се безпокойте, съвсем естествено е и също така е добре ако смятате, че имате нужда от допълнителна помощ по време на този процес.
Да бъдем Истински за нашата реалност.
Достъпът до вътрешните ни ресурси, ще да ни позволи да преминем отвъд това, което се случва в света в момента.
Срещам се с хора, които са недоволни от връзката си и дори от семействата си, от професията и работодателите си.
Много хора са недоволни от себе си и искат да бъдат или да изглеждат, като някой друг.
Време е да си припомним, че ние сме единствени, неповторими Божествени същества и всеки от нас свети със зашеметяваща великолепна светлина.
Всеки от нас е същество с огромен потенциал, и ако наистина повярвате в това, можете да направиш почти всичко.
Вселената те обича и ти пожелава щастие. Имай предвид, че си прекрасен, ти си ослепителен, ти си слънчев лъч, ти си вселенски фар на светлината.
Ние сте проявление на едно от най-мощните божествени същества на Вселената.
Сега е моментът да бъде! Нека споделим и обединим нашата енергия за да създадем възможно най изобилния и радостен живот. Това винаги работи за всички!
В рамките на това време на преход е необходимо да влезем навътре в себе си и да видим какво трябва да освободим, като част от този процес на събуждане. Какво сме готови да пуснем, от това което вече не ни служи.
Това ще направим в нашата групова прастика с помощта на ТЕС и методът за Вътрешна алхимия. В този групов процес, всеки ще има възможност да открие и освободи свое ограничаващо вярване или убеждение, което го съботира.
Време е да се свържем отново с нашето божествено вътрешно АЗ.
Всеки ще направи крачка по-близо до собствената си божественост. Докато преминаваме през този процес на събуждане ще се върнем у дома обединени, докато се качваме на това невероятно преобразуващо пътуване.
И нека си припомним какво гласи Закона на Привличането. Той твърди, че каквото и да мислите за вас, за света около вас, ще привлечете в живота си повече от това. Този закон казва, че можете да привлечете всичко в живота си, само като мислите за това.
Вашата вътрешна вибрация се създава от това, което мислите и чувствате и рисува ситуации в живота ви, които съвпадат. Ако искате да промените нещо в живота си първо трябва да коригирате вътрешната си вибрация. Ако първо коригирате вътрешната си вибрация, външният свят веднага ще се адаптира за да го отрази обратно към вас. Ето как можем да се възползваме от Закона за Привличането и да привлечем прекрасни неща в живота си без да полагаме никакви усилия от наша страна. Можете да привлечете всичко, което пожелаете от Вселената, само ако промените своите вътрешни идеи и вярвания.
Всеки от нас желае да има възможно най изобилния и радостен живот. Нека направим осъзнат избор в това невероятно пътуване за всички нас, с благодарност, че сме част от това пътуване.
Водещ груповата ТЕС и TAI практика:
Бойка Боянова
Мастер ТЕС /Техники за Емоционална свобода/ практик. Член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/. Консултант по ТЕС и Пренареждане на Матрицата.
Ще бъде забавно, полезно и увлекателно!
Запишете се сега – местата са ограничени!
Кога: 13 май от 18.30 – 20.30 ч.
Къде: ул. Веслец 6, ап. 7
Такса, обмен на енергия 30 лв.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! За да заявиш своято място ми изпрати имейл с двете си имена и телефонен номер за връзка с теб на bboyanova11@gmail.com, или на телефон 0887 511 122. Отбелязването в събитието НЕ е достатъчна заявка за участие.

Дата

13.05.2022
Expired!

Време

18:30 - 20:30

Цена

30.00 лв.
Бойка Боянова

Организатор

Бойка Боянова
Уебсайт
https://www.innerpeace-ep.com/
QR Code

Копирането е забранено.