Home Events Постави себе си на първо място!
Постави себе си на първо място!

Постави себе си на първо място!

Традиционната ролята на жените в дома и семейството ги кара да се разкъсват между домакинските задължения и обгрижването на деца и партньор, родители. В стремежа си да създадат комфорт на всички около тях често става така, че поставят себе си и личните си желания на последно място.

Този безплатен семинар предлага нова гледна точка на жените, така че

  • да се почувстват важни, ценени и обичани
  • лесно да поставят себе си на предно място
  • да си разрешат щастие, време за себе си и собствените желания.

Пепи ще ни покаже нейният начин как с ТЕС да се заявим и да си върнем самочувствието на пълноценна жена. В края ще се потопите в енергията на „Важната съм аз!“

Пепи споделя: От личен опит знам, че повечето от жените се самосаботират, следвайки остарели вярвания и обществени нагласи, приели за свои от семейството или обкръжаващата среда. Живеят с ниска себеоценка и самообвинения, че не заслужават да се погрижат първо за своя комфорт и щастие. Това обаче може да се промени. От 2019 година се занимавам с енергийна психология и не спирам да ползвам тези нежни техники всеки ден за моето лично израстване и удовлетворение от живота.

Пепи Енчева е майстор-практик по ТЕС и по Пренареждане на Матрицата. Практикува йога, пилатес, тай чи, медитация, арт терапия, в търсене на средство за успокояване на психиката и обуздаване на негативните мисли. От 2020 г. специализира в ТЕС и ПМ като най-ефективни и бързи техники за справяне със стреса. В свободното си време Пепи покорява планински върхове и реди поетични строфи.

Дата

10.05.2023
Expired!

Време

20:00 - 21:00
Категория
Пепи Енчева

Организатор

Пепи Енчева
Телефон
0889 800 908
Email
pepina72encheva@gmail.com
QR Code

Копирането е забранено.