Home Events Отвори сърцето си за любовта с ТЕС
otvori-sarceto-si-s-tes

Отвори сърцето си за любовта с ТЕС

Любов, партньорство, взаимност – това се случва само по филмите?

Има ситуации в живота, при които се налага да се разделите с някой, но вие все още го обичате. Или пък вие инициирате раздялата, защото връзката ви се е превърнала в токсична. Може да сте привързани към партньора си, но да изпитвате смесени чувства, защото ви разочарова или мами.

Иначе казано, взаимоотношенията са трудни.

При раздяла с някой, когото още обичаш или изпитваш смесени чувства, ти все едно се отказваш от любовта. Сърцето те боли. И това е нормално, защото губиш любовта, а при загуба (на нещо или някого) естественият процес, през който преминаваш, е скръб. Ако не потъгуваш и изкараш скръбта, а може би и гнева от себе си, сърцето не ти позволява да допуснеш нов човек в живота си.

Ето това е истината, която блокира взаимоотношенията ви.

Една травмираща раздяла може да ви накара да се съмнявате в себе си. Подсъзнателно може да блокирате нови партньорства. Дори да си мислите, че сте го преживели, свободното място до вас говори друго.

Ако сте от хората, които:

  • Връзките не ви се получават и обикновено завършват зле
  • Преживели сте токсична връзка, от която още се съвземате
  • Считате, че сте надживели предишния си партньор, но мястото до вас е още свободно
  • Нуждаете се от малко подбутване и повече изцеление, за да се доверите да обичате отново

този семинар е за вас.

При раздяла страдате не само от загубата на конкретния човек, а от загубата на начина, по който сте се чувствали вие самите в негово присъствие. Т.е. ако човекът ви е карал да се чувствате най-много себе си, най-любвеобилни, ентусиазирани и пълни с енергия, щом него го няма все едно да бъдете любвеобилни, ентусиазирани е енергични вече не съществува за вас.

Ако сте излезли от връзка със силно контролиращ партньор може би още преминавате през труден период.

Ако сте преживели изневяра или друго любовно разочарование  вероятно помните колко безполезни бяха съветите от рода „Забрави го/я!“ или „Надживей го/я най-сетне!“.

Включете се особено ако сте свободна млада дама, която все пак планира да има деца, но все не се намира Господин Подходящ.

Емоциите не се подлагат просто на команди от съзнанието. Необходим е друг подход, който да ангажира едновременно съзнание, подсъзнание и тяло, както ще го направим на този практически семинар с ТЕС (Техники за емоционална свобода).

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно-подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. С ТЕС-потупването ние буквално ще изтрием негативните емоции, а с Пренареждане на Матрицата ще заредим нови.

По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат болката асоциирана с любовта. Ще отворите сърдечно пространство и съзнание за нови любящи партньори с методи, стигащи до подсъзнанието.

Това не е семинар със стратегии за съблазняване и Х-начина да накарате партньора си да направи Y. На него ще получите измеримо облекчение по вашия проблем и дълбоки прозрения за ваше само-саботиращо връзките ви поведение, благодарение на дълбоко трансформираща практика с ТЕС.

Ако се интересувате от дълбока и бърза трансформация, но не сте изпробвали ТЕС, е задължително да присъствате. Мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена използват ТЕС в техните семинари заради осезаемия му ефект.

Курсът ще се състои от 2 практически онлайн модула, в които ще работим по премахване на себе-разгромяващите убеждения. Практиките се водят от експерт по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по тези методи.

Тази система е подходяща за вас, ако ви е нужна огън в сърцето, повече самочувствие и самоувереност в романтичните връзки, а нямате време да учите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, както и за всеки, който цени времето си и иска резултати сега.

Водещ: Ирена Рельовска-Бартън, преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя на ТЕС Гари Крейг

Какво получавате:

  • 2 водени групови практики с ТЕС и Пренареждане на Матрицата
  • видео-записи на практиките
  • учебни материали за всеки модул
  • допълнителна среща за въпроси и отговори и още ТЕС практика

Семинарът ще се проведе онлайн в Zoom на 25.4.2023 г. и на 2.5.2023 г. от 19.00 до 21.00 ч.

Какво споделят хората за ТЕС-практиките с Ирена Рельовска-Бартън

След потупването се чувствам много различна, цялостна, ефирна, по-лека. В главата ми не циркулират мисли на натиск, принуда. Ако си помисля за потенциален мъж не се панирам, а по-скоро разсъждавам какво бих облякла, как бих флиртувала, къде искам да идем. Сякаш казвам „Свободна съм!” Много е хубаво усещането! Благодаря Ви за всичко, което направихте за мен, за цялата всеотдайност при съвместната ни работа, за откровението, за деликатния подход. 🌹🌹🌹

Първият модул от този семинар за мен беше изключително силен, в т.ч. и като реакция на тялото. Разбутахме доста клеясали чувства, събития и емоции, които намериха своя изход навън. На тяхно място в момента има лекота и баланс. Като физически резултат имам прекратяване на заден ринит и кашлица, с които се нося повече от две седмици. Облекчението от това да се пренасочи потока на секрецията навън е огромно. Благодаря!

Ранната цена от 149 лв. важи до 18 април! Запиши се директно през Магазин

Цена след 18 април – 199 лв.

Дата

25.04.2023 - 02.05.2023
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

149.00 лв.
Категория

Организатор

Ирена Рельовска-Бартън
QR Code

Копирането е забранено.