Home Астрология и ТЕС – отключи магията на вярата
Астрология и ТЕС - отключи магията на вярата

Астрология и ТЕС – отключи магията на вярата

Вярата е едно от онези вълшебства, които крепят живота и ни дават или отнемат контрола върху случващото се. Онова тихо гласче отвътре, което нашепва, че макар и да нямам никакви факти „черно на бяло“, желаното от мен ще се случи. Също така, ако не вярвам в него, то много вероятно няма да ми се случи.

Не една война е била печелена, територия – завоювана или невъзможна любов – реализирана, чрез силата на невидимата, недоказаната, из-мислената вяра.

Но съвременният човек не знае как да използва магията на вярата и да вярва „просто така“…

Елате на нашия безплатен семинар, където ще се срещнат майката на науките и господарката на точното време – Астрологията и нейната по-голяма сестра Енергийната психология, където ще повдигнем воала зад тайнството на процеса вяра.

Ето какво ще научите:

  • Що е то вяра и връзката й с материализацията – стъпка по стъпка
  • Какво й пречи да работи и какво тотално я спира
  • Как процеса вяра е обвързан с болестта и здравето
  • Как методи като ТЕС и Пренареждане на Матрицата подпомагат процеса на вяра и на материализиране

 

🕗Кога: 20.00 ч. на 22 декември 2023 г.

📍Къде: на Facebook страницата на БАРЕП

👩‍🏫Гост: Марина Aquamarina – астролог и опитен практик по ТЕС и ПМ, която от години умело комбинира знанието за точното време астрологията и енергийната психология, и помага на клиентите си да материализират желаното с лекота и да “отпушват” енергийните си задръствания. Освен, че в момента се обучава в Неорайхианската школа по психотелесна психотерапия, тя живее предимно извън града, където обича да градинарства, да язди кон и да се грижи за 4-те си кучета.

Марина ще ни даде астро-прогноза за най-силните периоди през 2024 за работа с енергийна психология. Нейното предвиждане е, че работата с енергийната психология през смутната 2024 е ключова, защото ще чисти карма веднъж на 30 години, ще пази от кошмари, фобии, зависимости, депресия и психични заболявания.

Дата

22.12.2023
Expired!

Време

20:00 - 20:45
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.