Home Отблъсквате ли парите?
Отблъсквате ли парите?

Отблъсквате ли парите?

Препрограмиране на подсъзнанието за материално изобилие с ТЕС

Замисляли ли сте се защо някои живеят в богатство и изобилие, а други – в бедност? Защо на един се налага да се труди от сутрин до вечер, а при друг парите сами идват?

 • Ако сте от хората, които влагат 100% от себе си, но парите не им отвръщат със същото, ами даже точно обратното
 • Ако ви е втръснало вечно да цепите стотинката на две
 • Ако се чудите защо изкарвате много пари, но някак си не успявате да ги задържите

това обучение е за вас.

Вие сте от хората, които са сериозни, целенасочени и отговорни, които се стремят да постигат целите си и влагат всичко от себе си. Но парите не са ви силната страна, което ви кара да се чудите дали нещо във вас не отблъсква парите. Започват да ви минават мисли как трябва да се превърнете в гадно, алчно същество, за да изкарвате като останалите, но това противоречи на всичките ви ценности и възгледи. Разочаровани сте, че други, не толкова способни и отговорни ваши колеги (конкуренти), печелят благодарение на арогантност и безпардонност.

Спокойно, има решение!

И то е да промените нагласата си към парите на дълбоко, подсъзнателно ниво.

Когато го направите ще можете с лекота да проявявате материалното изобилие в живота си.

Този курс ще помогне на консултанти, коучове, терапевти и други експерти със собствен бизнес в рамките на 5 седмици да спрат чувството за безизходица, когато мислят за парите и да се изпълнят с увереност, че могат да генерират финансови средства винаги и повече, отколкото им е необходимо, без да потъпкват ценностите си.

Това е единственото обучение по рода си, базирано на научно-подкрепен метод (Техники за емоционална свобода), който ще произведе осезаеми, измерими резултати в психиката и тялото и които ще се задържат във времето. По време на обучението си вие ще промените невронните пътища, които задържат старите ви нагласи на ограничения. Ще изтриваме наслагвани от предците ви ограничаващи убеждения за недоимък и оскъдица, които са се пропили в подсъзнанието.

Техниките за емоционална свобода или потупването се базира на китайската акупунктура и най-модерната западна психология. Удивително проста и лесна за прилагане, тази техника действа бързо, овладява се с лекота дори от деца и всеки може да я използва в момент на нужда. Все повече експерти в областта на емоционалното здраве и благополучие от цял свят я прилагат в работата си. Представлява леко потупване по био-активни (акупунктурни) точки на главата и тялото, докато сме настроени на нещо неприятно, от което искаме да се освободим.

Курсът се състои от 5 практически онлайн модула, в които ще работим за изчистване на вътрешните ограничения и убеждения, които водят до саботиращо поведение към парите. Практиките се водят от експерт по ТЕС, така че не е нужно да сте изкарали сертификационно обучение по ТЕС.

Практиките с ТЕС са систематизирани в следните 4 модула:

 1. Ранни модели за парите -аксиоматичните истини – убеждения наследени от предходните поколения, отношение към парите и богатството в нашето семейство, семейни разправии.
 2. Финансова травма – разтърсващи финансови или материални загуби („изгорели пари“), които ни блокират да инвестираме и да поемаме финансов риск.
 3. Токсични пари – взети заеми, дългове или невърнати пари, издръжки
 4. Страх да се покажа, страх, че ще ми завиждат другите, страх да поискам адекватно заплащане, страх от успех и Моята стойност – изграждане на вътрешната ни сила и самоувереност

Какво получавате:

 • 4+1 водени групови практики с ТЕС
 • видео-записи на практиките
 • аудио-записи на практиките
 • учебни материали за всеки модул
 • кратко ръководство по ТЕС
 • форма за практика с ТЕС
 • затворена група за практика, въпроси и дискусии

За тези, които са готови за промяна има специална ранна цена – 399 лв. при записване до 6 октомври 2023 г.

Специален Бонус – видео ТЕС-курс „Моята невъзможна цел за парите“

Тази система работи дори за онези, които считат, че нищо не им помага и стигат само до определено ниво на доходи, въпреки, че правят всичко като по учебник.

Споделено след семинара:

Имам стабилно покачване на клиенти и приходи. В месеца на курса имах мноооого приходи. Продадох 2 продукта в един месец, нещо, което никога не ми се беше случвало. Инвестирах в нов проект, който е продаден на зелено на 25% и очаквам още постъпления като го завърша. В много насоки има голямо движение, все едно се разчистиха пречките, а аз имам енергията за всичко, с което се захващам. Все едно успявам да разтегля времето! ~Яна

Отприщиха ми се нещата след курса! Увеличиха ми се приходите от основната търговска дейност. Отворих своя частна практика в мое помещения с постоянни дългосрочни клиенти. Направих успешни живи събития, привлякох нови клиенти. Това ми позволи разкошна почивка в чужбина през есента. Дори се подобриха важни за мен взаимоотношения. ~Лора

Ето какво споделят хора, които редовно прилагат видеото на Ирена Рельовска ТЕС за невъзможното:

От известно време използвам ТЕС за справяне с финансови затруднения в моя бизнес. Удивително е, че 10 мин. в началото на деня, работейки с Ирена по клипа за справяне с невъзможни ситуации ми носи поразителни резултати. В началото ми се струваше, че има някакво съвпадение, но за няколко месеца простите сметки показаха увеличение на оборотите с еретичните 35% за м. юли, 20% за м. август повече от 2012 г. Имаше и други екзотични случки: отлагаха се плащания, които бяха уговорени. Най-странната случка беше с едни клиенти чужденци, които се появяваха три пъти през м. август точно когато имахме най-неотложни финансови нужди. Дадох си сметка, че това не са мистични и свръхестествени неща, а просто резултатите от една удивителна по простотата си практика. Използвайте я, веднага без отлагане и чакайте добри резултати! ~Ева Р.

Запишете се през Магазин сега! Местата са ограничени.

Практикувайте с нашия видео-курс (запис) – по всяко време

Водещ: Ирена Рельовска-Барън, мастър преподавател по ТЕС и ПМ към британската EFTMR Academy, с академичния сертификат от създателя на ТЕС Гари Крейг и експерт в работата с подсъзнанието; автор на книгата „Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС“

Кога: вторник – 17-ти октомври – 7 ноември 2023 г. от 19.00 до 21.00 ч. (всеки вторник)

Къде: онлайн по Zoom

Ранна цена – 399 лв. при записване до 6 октомвври 2023 г.

Редовна цена – 459 лв.

Дата

17.10.2023
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

399.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.