Home Как да спра да се подценявам
Kak-da-spra-da-se-podcenyavam

Как да спра да се подценявам

Понякога чувстваш ли се като своя най-лош критик?

Най-разпространеното негативно убеждение на съвременния западен човек е „Аз не съм достатъчно добър“ и неговите разновидности „аз не съм достатъчно умен, квалифициран, уверен“. Може би ти е познато и на теб?

Ако забелязваш, че повтаряш едни и същи негативни модели, които ти пречат да си най-доброто си аз, това може да е симптом за скрито ограничаващо убеждение от горния вид.

Ела на безплатния ни уебинар „Как да спра да се подценявам“, на който ще научиш:

  • ✅как да разпознаеш скритото убеждение, че не си достатъчно добър, което ти пречи да постигнеш пълния си потенциал;
  • ✅кои моменти от твоя живот го подклаждат;
  • ✅какво да правиш, за да се освободиш от това убеждение;
  • ✅как да извадиш най-доброто от себе си всеки път, когато поискаш.

Ще направим ТЕС-практика с Гери Радович.

Кога: 19.00 ч. на 13 юни 2024

📍Къде: на Facebook страницата на БАРЕП

👩‍🏫Гост: Гергана Радович, преподавател по ТЕС към БАРЕП и EFTMRA, практик по клиничен ТЕС и Пренареждане на Матрицата и експерт по съня, автор на книгата „Фабрика за сън“.

През март 2024 г. Гергана завършва интензивно шестмесечно надграждащо обучение по енергийна психология (Energy Psychology Certification). Това обучение е продължение на основната й квалификация за практик по клиничен ТЕС (Clinical EFT Practitioner with EFT Universe), която завършва през 2022 г. По време на едногодишната програмата Гергана разглежда 40 реални истории на хора, под ръководството на сертифицирани ментори по клинична ТЕС практика.

Гери ще ни даде ценни насоки за това как бъдем по-добри със себе си и по-успешни в живота си, като се освободим от пречките и подсилим добрите си качества на база над 15-годишен опит в работата й с хора. Нейната ТЕС-практика ще ти покаже как да промениш нагласата си бързо и лесно с потупване.

Дата

13.06.2024
Expired!

Време

19:00 - 19:45

Повече информация

Read More
Категория
Гергана Радович

Организатор

Гергана Радович
Уебсайт
https://enepsy.bg
Read More
QR Code

Копирането е забранено.