Home Настрой подсъзнанието си за изобилие
nastroi-podsaznanieto-si-za-izobilie

Настрой подсъзнанието си за изобилие

НА ЖИВО!

Накарай подсъзнанието ти да привлече всичко, за което копнееш:

Дори когато считаш, че това не е „за хора като теб“ и все се простираш „според чергата си“.

И това да го усетиш с цялото си същество – ум, душа и тяло

Така че да „дишаш“ изобилие с лекота.

Без да трябва да правиш компромис с ценностите си и да избираш между парите и любовта.

Помниш ли как се изложи на рецитала в детската градина? А как ти отказаха онази играчка, за която мечтаеше? Как вашите винаги бяха на страната на брат ти/сестра ти, а теб наказваха?

Вероятно не, но твоето подсъзнание помни. Съхранило е всяка болезнена подробност, за да те предпази да не го преживееш отново.

Твоето подсъзнание ръководи 95-98% от твоите ежедневни действия.

И ако се чудиш защо ти свършва горивото и не си довършваш важните неща, подсъзнанието държи ключа.

Ако имаш чувството, че всички страхове са ти в душата и няма да се справиш за ОНОВА нещо, което много силно желаеш, подсъзнанието ти е причината.

Ако се стремиш и дори имаш изобилие, но то идва на твърде висока цена, да, позна. Причината отново е в подсъзнанието ти.

Знам какво си мислиш: „Не мога да поема повече ангажименти, времето ми е ангажирано на макс. Какъв е смисълът отново да работя с пълно отдаване, а накрая резултатите пак да са незадоволителни?!“.

Но това е било преди да смениш вътрешните си настройки.

Нужно е да включиш подсъзнанието си да работи за теб, и тогава изобилието може да стане реалност в живота ти.

Ако до гуша ти е дошло от бедняшко мислене, време е за действие –на живо с Ирена Бартън, автор на едноименната книга

Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС – 13 и 14 юли в София

В продължение на два дни с магията на ТЕС (Техниките за емоционална свобода) и под вещото ръководство на Ирена, експерт в подсъзнанието, ще  променяте подсъзнателните настройки, така че да активирате процеса на привличане и да влезете в синхрон с енергията на парите и любовта

В края на този семинар ще почувствате с цялото си същество – ум, душа и тяло – че заслужавате изобилие и то е най-естественото нещо за вас.

ТЕС са мощен метод за психологическа трансформация, който се използва от световно известни мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена в техните семинари заради незабавния му ефект. Те са новаторски научно подкрепен метод, който променя заученото от мозъка и пренастройва подсъзнанието. На семинара вие ще изпитате осезаема промяна в тялото си, която ще се задържи във времето.

Никой не потупва с ТЕС както Ирена! Използвайте възможността да потупвате с нея на живо в България!

Кога: 13 – 14 юли 10.00 -17.30 ч.

Къде: София

Ранна цена: 299 лв. до 6 юли 2024 г. 

Редовна цена след 6 юли – 499 лв.

 Какво получавате:

 Ръководство с ТЕС-практики

 • Работни материали
 • Аудио-записи на лекционния материал и ТЕС-практиките
 • Книгата „Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС“ – с автограф от авторката
 • Кафе-паузи и минерална вода

Водещ: Ирена Рельовска-Бартън е международен Мастър-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. През 2014 г. основава Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и въвежда метода Пренареждане на Матрицата в България.

КАРЛ ДОСЪН за Ирена и книгата й:

ТЕС Мастър, създател на Пренареждане на Матрицата и автор на Хей Хаус

„Има много книги по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Но едва няколко казват как да използваш силата на ТЕС, за да постигнеш изобилие. Това е първата книга на български на тази тема и е написана от най-добре обучения и най-опитен практик и преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България.

С Ирена си в сигурни ръце. Нейната книга ще ти помогне да премахнеш „слепите петна“, които блокират изобилието в подсъзнанието ти. Потупването ще промени изключително много теб и твоя живот. Ирена е подготвила чудесни примери и практики, които лесно можеш да последваш.“

Запиши се сега в Магазин

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

13. - 14.07.2024

Време

10:00 - 17:30

Цена

299.00 лв.

Място

ТБС Консултинг
бул."Княгиня Мария Луиза"№ 92,ет.5
Уебсайт
https://tbsconsulting.eu
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.