Home Как детските психотравми определят живота на възрастния – безплатен ФБ уебинар
Как детските психотравми определят живота на възрастния – безплатен ФБ уебинар

Как детските психотравми определят живота на възрастния – безплатен ФБ уебинар

Заповядайте на БЕЗПЛАТНИЯ ни уебинар!

На живо по Фейсбук д-р Атанас Гълъбов ще сподели интригуващи случаи от разнообразната си практика с Пренареждане на Матрицата и хомеопатия.

Д-р Гълъбов е лекар и хомеопат, основател и председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България. Автор е на 4 книги, преподавател по хомеопатия и активно практикуващ ТЕС и Пренареждане на Матрицата със своите пациенти през последните 7 години.

Ще говорим за това какво e наблюдавал при пациентите си, когато са работили с Пренареждане на Матрицата и как са успели чрез този метод стигнат до корена на емоционалните и физически проблеми от настоящето, и са освободили травмата от ранна възраст.

“Всичко, което преживеем от момента на нашето зачеване, се записва в подсъзнанието ни. След това самото раждане и първите 7 години са най-важни. Всичко, което преживеем тогава, създава нашите възприятия за бъдещия живот.

Житейските кризи са в резултат на това, което сме преживели като деца и сме си създали определени убеждения.“

Запазете Вашето място, като попълните Формата за участие.

Кога:

6 февруари 2022, 11:00 – 12:30 ч.

Къде:

Facebook страницата на БАРЕП

В това видео д-р Гълъбов споделя изключително интересни случаи от практиката си.

 

Елена Даскалова казва за него: Искам да споделя за огромната позитивна промяна в цялото ми съществуване след няколко Матрици! Благодаря от сърце на Д-р Гълъбов!

Радостина Дичева: При мен силно се отразиха ПМ с д-р Гълъбов. В положителна насока в живота ми. И то в различни сфери. Благодаря на д-р Гълъбов за което!

Бисерка Вълчева: Всяка сесия с Пренареждане на Матрицата е уникално преживяване! ПРИКАЗНО Е! Трябва да се преживее!

Дата

06.02.2022
Expired!

Време

11:00 - 12:30
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

Други организатори

д-р Атанас Гълъбов
д-р Атанас Гълъбов
Уебсайт
http://www.biomedica-consult.com
QR Code

Копирането е забранено.