Home Изцеление и мъдрост от миналите животи
Изцеление и мъдрост от миналите животи

Изцеление и мъдрост от миналите животи

Заповядайте на нашия безплатен уебинар на Facebook страниците на БАРЕП и Coaching Real на 25 май от 20 ч.

  • Каква е връзката между минали животи и енергийна психология?
  • Как пада амнезията ни към миналите животи или кои методи и средства ни „припомнят“ толкова назад във времето?
  • Кога и защо да се връщаме в миналите животи, има ли практическа полза?
  • Какво изцеление, разбиране и дълбока мъдрост получаваме след сеанс в минал живот.

За скептиците с отворен ум нека да припомним, че теорията за преражданията е доминиращата парадигма в древните източни култури и до днес. И дори според една теория прераждането е било част от християнската доктрина до един събор през 300-г. от н.е., когато взели мъдрото решение да извадят тези текстове от Светото писание.

Ирена Бартън ще сподели личния си опит от нейните минали животи, както и наученото от сеансите с нейни клиенти, върнали се назад във времето. Тя казва: „Най-добрата специалност е лично преживяната специалност. За мен това са преживените травмиращи спомени от минали животи.“

Ако има някъде място, където тези теми звучат естествено, това е тук. Ако има време – това е сега, когато променената реалност хаштаг пост-ковид ни притиска да преодолеем вътрешните си ограничения, в т.ч. тези, идващи от минали животи.

Въпросът не е просто във връщането в минал живот, в припомнянето, в отварянето на подсъзнанието. Колкото и трудно да изглежда на пръв поглед, това става лесно и по най-различни начини, за които ще разкажем.

Важно е извличането на мъдрост и това да достигне като информация до тялото. Тук на помощ идват методите от енергийната психология, които ни помагат да смелим емоционално често болезнената информация, която ни се разкрива от миналия живот. Всъщност ТЕС и ПМ дават възможност това да стане целенасочено и структурирано.

Внимание!

Тази практика е БЕЗПЛАТНА и ще се проведе онлайн на Facebook-страницата на БАРЕП и Coaching Real на 25-ти май, сряда, от 20 ч.

Очакваме ви!

Дата

25.05.2022
Expired!

Време

20:00 - 21:00
QR Code

Копирането е забранено.